Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Viranomaisten on varmistettava, että taksit toimivat paikallisen lainsäädännön mukaan. Tämä koskee myös taksamittarien oikeaoppista kalibrointia.

Maailman johtavana testaus-, kalibrointi- ja tarkastuspalvelun tarjoajana SGS:lla on vaaditut varusteet ja taidot varmistaa, että taksit veloittavat oikeat maksut.

Koulutetut tarkastajat suorittavat valvontalaitteiden testauksen ja tarkistavat nopeuden, matkan ja ajan kalibroinnin. Voimme toteuttaa yhden tai useamman testausyksikön mihin tahansa kohteeseen ja tarjota laitteet sekä ammattitaitoisen henkilöstön, jotta tarkastukset ja testaukset suoritetaan tarkasti ja oikeaan aikaan.

Taksamittarien tietoja arvioidessa voimme syöttää tiedot yksittäiseen keskustietokantaan. Tietoja voidaan käyttää viranomaiskyselyihin sekä hyväksyttyjen taksamittarien asentajien yhdenmukaisen toiminnan varmistamiseen. Vaatimustenmukaisen autokanta antaa viranomaisille varmuuden siitä, että loppukäyttäjä matkustaa turvallisesti ja miellyttävästi ja maksaa matkasta hyväksytyn taksan mukaisen summan.

SGS:lla on huomattava kokemus ja tuntemus kuljettajien ja ajoneuvojen testauksesta. Asiakkaanamme hyödyt kuljettajia ja autokantaa koskevasta keskitetyistä kvalitatiivisista tiedoista, yhdenmukaisuudesta ja mahdollisuudesta analysoida eri suuntauksia.