Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Täysin riippumattomana mekaanisen turvallisuuden tarkastusohjelmien tarjoajana SGS tarjoaa ratkaisuja autokantojen omistajille ajoneuvojen päästöjen valvontaan, kuten ajoneuvojen päästötarkastuksiin.

Tarkoituksena on vähentää:

  • Ajoneuvojen pakokaasupäästöjä: hyvin säädetyt moottorit parantavat polttoa ja haitalliset päästöt vähenevät, lisäksi polttoaineen kulutus sekä moottorin kuluminen pienenee.
  • Melutasoa: lävistetyt pakoputket ja luvattomat summerit jne. ovat tärkeimpiä melupäästön aiheuttajia.
  • Hajuja: polttoaineen tai dieselöljyn hajut johtuvat yleensä säiliöiden ja putkien vaurioista.
  • Visuaaliset haitat: jotka aiheuttaa yleensä vanhan tai huonosti säädettyjen moottorien tuottama liiallinen savu.

Koska moottoriajoneuvon päästöjen on todettu olevan suuri ilmansaasteiden ja ympäristöhaittojen aiheuttaja, vastuulliset viranomaiset haluavat ratkaisuja autokantojensa suorituskyvyn valvomiseen ja tarkkailemiseen. Viranomaiset ovat laatineet päästöjen hallintaohjelmia maailmanlaajuisten päästöstandardien aiheuttamien paineiden alaisena, puhtaan ilman direktiivien ja automäärän kasvamisen seurauksena.

SGS:n autopalveluilla on laaja kokemus monien pitkälle kehitettyjen ajoneuvon tarkastusohjelmien ja vastaavien palvelujen laatimisesta ja toteuttamisesta sekä suurille että pienille autokannoille. Olemme kehittäneet ja toteuttaneet onnistuneesti lakisääteisiä ohjelmia eri maissa neljässä maanosassa. Kaikki SGS:n ohjelmat ovat mukautettuja tuotteita, joissa yhdistyy kansainvälinen asiantuntemus sekä paikallisen markkina-alueen ja sen eri ominaisuuksien, kysynnän ja vaatimuksien vahva tuntemus.

Ajoneuvojen tarkastusverkon hallintamme on saanut laajaa tunnustusta, se sisältää täydellisen nykyaikaistamisen (toimipisteet, laitteet ja henkilöstö) ja aikaisemmin julkisten viranomaisten suorittamien tarkastusohjelmien ja vastaavien toimintojen yksityistämisen. SGS:n laajan palveluvalikoiman ja korkealuokkaisen tuntemuksen ansiosta saat yhteistyön myötä parhaiden maailmanlaajuisten käytäntöjen sekä viimeisimpien teknisten kehityksien edut.