Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ajoneuvojen ja kuljettajien testiohjelmista saaman laajan kokemuksemme ansiosta SGS on ihanteellinen kumppani myös julkisuutta ajatellen, kun muutat tai otat käyttöön ajoneuvon tai kuljettajan testiohjelmia.

Kuluttajat reagoivat eri tavoin muutokseen, mutta mitä enemmän tietoa he saavat muutoksien syistä ja niiden vaikutuksista, sitä parempi. Siksi tarjoamme julkista tietoa ja koulutuspalvelun tieturvallisuuden tuntemuksen parantamiseksi.

Julkinen tiedotuskampanja sisältää yleensä useita eri medioita: omat verkkosivut, lehdistö, ulkojulisteet, radio, televisio, suorapostitus ja tiedot tarkastuskeskuksissamme. Tarkat käytettävät mediat riippuvat kuitenkin siitä, mitä meidän on saavutettava ja mikä on kohdeyleisö. Kampanjamateriaali ja viestit testataan, ennen kuin ne suunnataan yleisölle, ja niitä säädetään tarvittaessa. Jos kampanjaan on sisällyttävä yrityksen tunnistetiedot ja tyylielementtejä, ne voidaan lisätä mukaan materiaaleihin.

Tarjoamme erityisen julkisen tiedotuksen tiimin ja koulutustiimin, joka vastaa kampanjan aikana yleisön esittämiin kysymyksiin. Teemme myös yhteistyötä vastaavien viranomaisten kanssa ja tarjoamme heille kvantitatiivisia ja kvalitatiivisia tutkimustuloksia.

Viestinnän tarkoituksena on kouluttaa yleisöä ja tiedottaa heille turvallisten, puhtaiden ajoneuvojen ja hyvien ajotapojen tärkeydestä tieturvallisuuden takaamiseksi – ja raportoida sinulle kampanjan edistymisestä.