Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Julkisten kulkuneuvojen testauksen ulkoistaminen on edullista sekä viranomaisten että kuluttajien kannalta.

SGS:n keräämät tiedot julkisten kulkuneuvojen testauksista antavat viranomaisille mitattavissa ja laskettavissa olevaa tietoa sekä varmuuden siitä, että kaikki kulkuneuvot ovat viihtyisiä, ulkoisesti asianmukaisesssa kunnossa ja ennen kaikkea turvallisia. Näin varmistetaan loppukäyttäjän turvallinen ja miellyttävä matka tarkoituksenmukaisessa ajoneuvossa. Ajoneuvojen testauskokemuksemme ansiosta tiedämme, mitkä perusmenetelmät kiinnostavat viranomaisia.

Ajoneuvojen tarkastusohjelmamme sisältää esimerkiksi seuraavat tekijät:

  • Yhdenmukaisuusarvot
  • Ajoneuvojen, kuljettajien ja omistajien jäljitettävyys
  • Kuljettajien ja liikennöitsijöiden profiilit
  • Tarkastuksien hyväksytty/hylätty määrät
  • Toimitusaikojen varaaminen
  • Vikojen yksityiskohtaiset syyt
  • Testausstandardit
  • Taksamittarien tarkkuus
  • Ajoneuvon muutokset
  • Rekisteröinnin jälkeiset toimenpiteet

Voimme luoda yksityiskohtaisia raportteja yllä mainittujen kriteerien pohjalta ja kehittää erityistä ja mukautettua palautetta mistä tahansa autokannan tai kuljettajien ominaisuudesta. Kaikki testitietomme tallennetaan turvallisesti, jotta ne ovat aina käytettävissäsi. Kerättyjen tietojen perusteella muodostuu tietokanta, jota voidaan käyttää standardien ylläpitämiseen tai parantamiseen. Esimerkiksi Lontoossa London Taxi and Private Hire (LTPH) – joka on vastuussa muun muassa tunnetuista mustista takseista – käyttää SGS:n ajoneuvotarkastuksien hallintajärjestelmää (Vehicle Inspection Management System, VIMS) yhdenmukaisuuden varmistamiseksi ja koko autokantansa rekisteröinnin jälkeisiin tarkastuksiin.

SGS:n ajoneuvopalveluyksiköllä on laaja kokemus kehittyneiden ajoneuvojen tarkastusohjelmien ja vastaavien palvelujen laatimisesta ja toteuttamisesta sekä suurille että pienille autokannoille. Olemme kehittäneet ja toteuttaneet onnistuneesti lakisääteisiä ohjelmia eri maissa neljässä maanosassa. Kaikki SGS:n ohjelmat ovat mukautettuja tuotteita, joissa yhdistyy kansainvälinen asiantuntemus, paikallisen markkina-alueen ja sen eri ominaisuuksien sekä kysynnän ja vaatimuksien vahva tuntemus.

Ajoneuvojen tarkastusverkon hallintamme on saanut laajaa tunnustusta, se sisältää täydellisen nykyaikaistamisen (toimipisteet, laitteet ja henkilöstö) ja aikaisemmin julkisten viranomaisten suorittamien tarkastusohjelmien ja vastaavien toimintojen yksityistämisen.