Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ovatko ajoneuvonne paikallisen lainsäädännön mukaisia? Selvitä se heti – SGS:n lakisääteisien ajoneuvojen tarkastuspalvelujen avulla

SGS:llä on kattava valikoima palveluja turvallisuustarkastuksista ja päästöjen testauksesta kalibrointipalveluihin, joilla varmistetaan, että laitteistot toimivat tarvittavalla tarkkuudella. Näiden palvelujen avulla voidaan taata, että julkiset ja yksityiset ajoneuvot ovat paikallisen lainsäädännön ja määräyksien mukaisia. Voimme tarjota henkilöstöllenne erikoiskoulutusta, jolloin voit olla varma, että testaukset suoritetaan asianmukaisesti.

On päivänselvää, että mitä turvallisempia ajoneuvoja maanteillä liikkuu, sitä vähemmän on onnettomuuksia, ja että ajoneuvojen haitallisien pakokaasupäästöjen vähentäminen ehkäisee ilmaston saastumista.

Ajoneuvojen tarkastukset on suunniteltu siten, että niissä huomioidaan paikalliset, kansalliset ja kansainväliset turvallisuus-, päästö- ja mukavuusstandardit. SGS:llä on tarvittava pätevyys suorittaa ajoneuvojen yleisen kunnon tarkastuksia säännöllisin väliajoin lainsäädännön mukaisesti. SGS:n ajoneuvojen tarkastukset suoritetaan nykyaikaisilla testaus- ja tallennuslaitteistoilla, joita käyttävät erikoiskoulutuksen saaneet asiantuntijat.

Tällä tavoin pystymme takaamaan mittauksien tarkkuuden sekä rajoittamaan inhimillisien tekijöiden vaikutusta ja mahdollisia virheiden aiheuttajia. Tämä prosessi mukautetaan aina toimeksiantajamme vaatimuksien mukaan. Toimintamme perustuu SGS:n tunnustettuun asiantuntemukseen ajoneuvojen lakisääteisien tarkastuksien alalla. Maailmanlaajuinen kokemuksemme ja asiantuntemuksemme tekee meistä ihanteellisen, riippumattoman yhteistyökumppanin ajoneuvojen tarkastuksissa.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toiminta-alueen.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja monipuolisesta ajoneuvojen lakisääteisien tarkastuspalvelujen valikoimastamme.