Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n hotelli- ja ravintola-alalle tarkoitetut ympäristöpalvelut käsittävät monenlaisia valvontatoimia. Ota yhteyttä ympäristöalan asiantuntijoihimme jo tänään, niin kerromme lisää.

Hotelli- ja ravintola-alalla sitoutuminen ympäristönhoitoon on olennainen osa toiminnan menestymistä. Laitoksissasi on noudatettava alakohtaisia määräyksiä sekä ympäristölakeja ja -säädöksiä. Ota käyttöösi tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointipalvelut, joita tarjoamme kaikkialla maailmassa. Hotelli- ja ravintola-alalle suunniteltu palvelupakettimme kattaa kaikki osa-alueet, joita tarvitaan ympäristösäädösten ja muiden vaatimusten noudattamiseen ja toiminnan kustannustehokkuuden ja tuottavuuden varmistamiseen.

Hyvien ympäristökäytäntöjen suunnitelman tarkoitus on auttaa tarkistamaan olemassa olevia prosesseja ja käytäntöjä. Suunnitelma auttaa määrittämään, vastaavatko ne tehokkaan ympäristönhallinnan parhaita käytäntöjä.

Suunnitelman pääpiirteet:

Auditoinnit paikan päällä Tarkistamme kiinteistönhoidon, hissilaitteet ja muut asennukset, ilmastoinnin, tuuletukset ja vedenjäähdytysjärjestelmät legionellan, syttyvien materiaalien ja kemikaalien varalta. Analysoimme vedenkäyttöä, jätevesien hallintaa, päästöjä ja energiankulutusta, mukaan lukien energian jakelua, kustannuksia ja käytön ympäristövaikutuksia. Suosittelemme energiansäästötoimia, kuten aurinkoenergiaa ja lämpögeneraattoreiden ja valaistuksen optimointia. Yksityiskohtainen raportti osoittaa, yrityksesi täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset. Raporttiin kuuluu tarkka huoltosuunnitelma, johon sisältyy palontorjunta.

Näytteenotto ja testauspalvelut Ympäristötestauspalvelumme takaavat sen, että laitoksissasi noudatetaan ympäristösäädöksiä. Maailmanlaajuinen valtuutettujen laboratorioiden verkosto tekee paikan päällä ja laboratorio-olosuhteissa testejä, jotka täyttävät matkanjärjestäjien ja lainsäädännön vaatimukset. Testituloksista kootaan raportti, jonka avulla voit osoittaa, että toimintasi täyttää vaadittavat määräykset.

Muut ympäristöpalvelutSuunnitelmaa voidaan mukauttaa erityistarpeiden mukaan lisäämällä siihen ominaisuuksia tai räätälöimällä osa-alueita, kuten sisäilman laatua, legionellariskin arviointia ja ylimääräisiä testaus- tai näytteenottovaatimuksia.

Tiedämme, että toimintasi asettaa erityisvaatimuksia aina uima-altaan veden laadusta golf-ratojen kasteluun, ilmastointiin ja tuuletusjärjestelmiin, jotta voit täyttää asiakkaiden odotukset. Ota yhteyttä työryhmäämme jo tänään, niin voit olla varma, että saat asiakkaat ja matkanjärjestäjät puolellesi.