Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Tullin virallisen hyväksynnän hankkiminen rahdinkuljetuksille voi olla hidasta ja monimutkaista, etenkin jos siihen liittyy kolmansia osapuolia. Me SGS:ssä ymmärrämme maantie-, rautatie- ja laivakuljetuksiin liittyvät ongelmat, joiden ratkaisemiseksi olemme kehittäneet TransitNet-palvelun. Genevestä käsin valvottava TransitNet-palvelu toimii suoraan tai määritettyjen kumppanien, kuten maanteiden tavaraliikenteen yrittäjäyhdistysten tai vastaavien puolueettomien organisaatioiden, välityksellä.

TransitNet on turvallinen, monikielinen, web-pohjainen sovellus, joka tallentaa, ohjaa ja valvoo passitusilmoituksia ja vähentää siten merkittävästi kuljetusaikoja. TransitNet mahdollistaa kuljetus- ja logistiikka-alan tullaus- ja passitusilmoitusten sekä tullauksen takuumaksujen lähettämisen sähköisessä muodossa. 

Hankimme due diligence -selvityksen jokaiselle asiakkaallemme SGS:n vakuutusyhtiöiltä ja toimimme päämiehenä tullin kanssa asioitaessa. Laadimme takuut tullin säädösten mukaisesti ja Transitnet-asiakkaidemme puolesta. Vastaamme asiakkaan kuljetuksista aiheutuvista veroista ja maksuista (takuut laaditaan kuljetuksen määränpäähän asti, ja ne kattavat kaiken kuljetustoiminnan kohteeseen asti). Asiakkaalta veloitetaan maksu kaikista kuljetustoimenpiteistä. 

TransitNetin edut

  • Nopeus: TransitNet on nopeampi ja edullisempi kuin muut maanteiden kauttakulkupalvelut

  • Helppokäyttöisyys: TransitNet on kehittynyt sähköinen vaihtoehto olemassa oleville paperijärjestelmille, ja sitä käytetään sekä EU-maissa että EU:n ulkopuolella.

  • Luotettavuus: TransitNetin ansiosta yksittäisten toimijoiden ei tarvitse suorittaa takuumaksuja joko SGS:n asiakaskeskuksille tai tullille.

  • Helppous: TransitNet tarjoaa tullin vaatimat ennakkotiedot (CE 648/2005), ja järjestelmä noudattaa EU-NCTS:n ja Turkin lainsäädännön vaatimuksia, mikä helpottaa ja nopeuttaa rajanylityksiä ja tavaroiden vapautusta kauttakulkua varten

  • Jäljitettävyys: TransitNet tarjoaa kaikille osapuolille (asiakkaille, asiakaskeskuksille ja toimeksiantajille) online-näkymän kauttakulkuliikenteen reaaliaikaisesta tilanteesta.

  • Taloudellisuus: web-pohjaisena järjestelmänä TransitNet ei vaadi muuta IT-infrastruktuuria kuin internetyhteyden.

Web-pohjainen, yksilöllisesti räätälöitävä TransitNet voidaan mukauttaa kauttakulkutoimintoihin muissa maissa ja alueilla tai tulliliitoissa kaikkialla maailmassa.  

Lue lisää.