Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Toimitusketjun turvallisuuskoulutuskurssit SGS:ltä – kattava valikoima toimitusketjun turvallisuuteen liittyviä kursseja.

Toimitusketjun turvallisuuskurssimme tarjoavat tietoa ISO 2800 -standardin toimitusketjun turvallisuuden hallintajärjestelmiin (SCSMS) liittyvistä tavoitteista ja vaatimuksista. Lisäksi voimme auttaa sinua ymmärtämään Yhdysvaltain tullin ja kaupan alan terrorisminvastaisen kumppanuusohjelman (CTPAT:n) periaatteet.

Toimitusketjun turvallisuuskoulutuskurssimme voidaan räätälöidä yksilöllisesti jokaiselle tasolle ja taidoille. Kurssit tarjoavat kaiken perustiedoista kehittyneisiin auditoijataitoihin niille, jotka suunnittelevat, kehittävät, ottavat käyttöön ja ylläpitävät toimitusketjun turvallisuuden hallintajärjestelmiä.

Miksi valitsisin SGS:n tarjoaman toimitusketjun turvallisuuskoulutuksen?

Tarjoamme maailman johtavana toimitusketjun turvallisuuskoulutuskurssien toimittajana laajan kokemuksen toimitusketjun turvallisuuden hallintajärjestelmistä ja globaalin pätevien ammattilaisten verkoston. Saat käyttöösi parhaat maailmanlaajuiset käytännöt, joiden avulla voit varmistaa SCSMS-prosessien jatkuvan kehityksen. Lisäksi monipuoliset koulutusmenetelmämme ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat, että yksittäisten henkilöiden tai koko työvoiman koulutustavoitteet saavutetaan.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme, miten toimitusketjun turvallisuuskurssimme voivat auttaa sinua ja organisaatiotasi.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.