Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n skannerien käytön koulutuspalvelut – anna skannerinkäyttäjillesi heidän tarvitsemansa käytännön kokemusta eri alueilta (esimerkiksi kuva-analyysi lastin skannausta varten, matkatavaroiden ja kuormalavojen seulonta, säteilyturvallisuus ja käyttökoulutus).

Skannausteknologiaa käytetään nykyisin maailmanlaajuisesti rahdin, konttien, matkatavaroiden ja muiden toimitusten tarkastuksessa, mutta skanneri on vain yhtä tehokas kuin sen käyttäjä. Me SGS:llä uskomme, että kuva-analysoijalla tulee olla kokemusta erilaisten kohteiden tunnistamisesta pystyäkseen tunnistamaan ne nopeasti rajoitetussa aikataulussa.

Skannerien käytön koulutuspalvelumme tarjoavat käyttäjille heidän tarvitsemansa käytännön kokemusta eri alueilta, kuten kuva-analyysista lastin skannausta varten, matkatavaroiden ja kuormalavojen seulonnasta, säteilyturvallisuudesta ja käyttökoulutuksesta.

Koulutus voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaiseksi ja muokata sopimaan käyttäjiesi taitotasoihin. Koulutuksemme täydentää kaikkea valmistajan koulutusta, ja se on keskittynyt yksinomaan parantamaan käyttäjien taitoja ja suorituskykyä.

Intensiivinen kuva-analyysikoulutus rahdin skannaajille

Petosten havaitsemisaste määräytyy kuva-analysoijan taitojen mukaan. Me SGS:llä tiedämme, että mikään ei korvaa kokemusta ja harjoitusta, joten olemme kehittäneet valikoiman intensiivisiä kursseja, jotka antavat käyttäjille mahdollisuuden analysoida uhkan vakavuuden mukaan luokiteltuja erityiskuvia. Rahdin kuvantamiskoulutukseemme sisältyy:

  • koko kuva-analyysiprosessin kuvaus
  • käytännön esimerkkejä luokiteltuina uhkan vakavuuden mukaan
  • intensiivinen kuva-analyysin harjoittelu
  • SGS:n oikeaksi todistamisen arviointi- ja esittelykoulutus

Kuva-analyysikoulutus matkatavaroiden ja kuormalavojen tarkastajille

Röntgenskannereita käytetään maailmanlaajuisesti matkatavaroiden ja rahdin tarkastamisessa piilotettujen ja kiellettyjen tavaroiden löytämiseksi. Skannerit eivät kuitenkaan voi tunnistaa epäilyttäviä kuvia ilman taitavia, koulutettuja käyttäjiä. Käyttäjät tarvitsevat laajan havaitsemiskokemuksen, joten ennen kuin aloitamme koulutuksen, arvioimme käyttäjien ominaisuudet varmistuaksemme heidän tiedoistaan ja sopivuudestaan yksityiskohtaiseen, analyyttiseen työhön. Arvioinnissa tarkastellaan eri osa-alueita, kuten erityistä havainnointikykyä, värien tunnistusta, poikkeuksellisten tilanteiden huomiokykyä ja visuaalista erottelukykyä. Tähän koulutukseen kuuluu:

  • uhkakohteiden tunnistaminen: epäilyttävien kohteiden tunnistaminen monimutkaisista kuvista
  • päällekkäisten kohteiden tunnistaminen: epäilyttävien kohteiden tunnistaminen muiden kohteiden avulla monikerroksisista kuvista

Säteilyturvallisuus

Koulutus tarjoaa käyttäjille tarvittavan tiedon röntgenin ominaisuuksista, säteilyturvallisuuden perusteista ja röntgenskannerien perusteista.

Käyttökoulutus

Skannausprosessin eri vaiheiden kuvaus ja jokaisen työntekijän roolin korostaminen ja kaikkien eri työtehtävien yhteensovittaminen. Skannerin kytkeminen toimintaan ja pois toiminnasta sekä koko toiminnan tehostaminen.

Uhkien tunnistaminen -koulutus

Tämä koulutus esittelee käyttäjille laajan valikoiman uhkakohteita ja tavat, joilla ne tunnistetaan. Näihin kuuluvat räjähteet, tuliaseet, teräaseet ja taistelulajeihin liittyvät aseet sekä kielletyt tavarat. Koulutus räätälöidään käyttäjien taitovaatimusten mukaisesti. Tietokonepohjainen koulutuksemme tarjoaa käytännönläheistä kokemusta matkatavaroiden seulonnasta eri tasoilla.  

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme, miten skanneritekniikan käyttökoulutuksemme voi parantaa käyttäjien taitotasoa.