Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Turvallisuuspalvelut ja kansainvälinen tullihallinto tarvitsevat yhä tehokkaampia rahdin skannauspalveluita suojautuakseen petoksia ja laitonta kaupankäyntiä vastaan. Me SGS:ssä ymmärrämme tarpeen parantaa skannaus- ja rajaturvallisuuspalveluja tarkoilla ja perusteellisilla järjestelmillä, jotka varmistavat ja maksimoivat toiminnan tehokkuuden.

Kansainvälisen kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta olemme johtava rahdin skannauspalvelujen tarjoaja, jonka kattaviin palveluihin sisältyvät rajavalvontajärjestelmien rakentaminen ja yhteistyö skannerivalmistajien kanssa.  

Me suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme skanneripalveluitasi toiminnan eri vaiheissa:

  • Jos etsit skanneriprojektin rahoittajaa, tarjoamme joustavat ratkaisut osana laajaa rajavalvontapalvelujen valikoimaamme. Toimimalla skanneriprojektien rahoittajana otamme kaikki taloudelliset ja tekniset riskit projektin rahoitussuunnitelmien, kuten BOOT:in (Build, Own, Operate, Transfer), BOT:in (Build, Operate, Transfer) tai vuokrausjärjestelyjen kautta.
  • Suoritamme perusteellisen toteutettavuustutkimuksen paikan päällä määritelläksemme ja arvioidaksemme tämänhetkisten maahantulo- ja poistumispisteiden tullausprosessin. Tämän jälkeen määrittelemme liikennemäärän ja sen vaihtelun tiettynä ajankohtana, jotta voidaan luoda volyymien kasvuennuste tuleviksi vuosiksi. Kaavoitus- ja kartoitustutkimus osoittaa skannerin käyttöönoton vaikutukset työmäärän, oheistoimintojen ja uudelleenorganisoinnin suhteen. Tämän jälkeen suoritamme täydellisen sataman, tullin ja skannausprosessien tarkastuksen.
  • Skannaustekniikka kehittyy jatkuvasti, ja kattavan kokemuksemme ansiosta voimme avustaa asiakkaitamme oikeiden skannerien valinnassa ja eri vaihtoehtojen arvioinnissa. Vakiintuneet suhteemme skannerivalmistajien kanssa tarkoittavat, että pystymme auttamaan asiakkaitamme laitteiston sopimusneuvotteluissa, jotta voidaan varmistua parhaasta hinnasta sekä sopimus-, varaosa- ja toimitusehdoista.
  • Ymmärrämme oikean laitekokoonpanon merkityksen eri toimipaikoilla. Autamme skannerilaitteistojen asentamisessa, määrittämisessä ja käyttöönotossa ja opastamme järjestämään liikennevirrat niin, että vältytään ruuhkilta.
  • Tehtaiden hyväksyntätestit (Factory Acceptance Tests, FAT) ja paikan päällä tapahtuvat hyväksyntätestit (On-Site Acceptance Tests, OSAT) suojaavat etujasi varmistamalla, että toimittajilta saadut vakuudet ja takuut ovat todellisia ja oikeita. Valvomme näiden testien suorittamista, jotta voidaan varmistaa, että kaikki laitteet vastaavat asiakkaan tarpeita.
  • Autamme skannauksen huolto-organisaatiota huoltamaan laitteistosi kunnolla.
  • Asiantuntijamme avustavat skannerin käytössä.
  • Oikean asiantuntijahenkilöstön, kuten kuva-analyytikkojen, löytäminen vaatii kokemukseen perustuvaa arviointikykyä. Tiimimme auttaa laatimaan työnkuvauksia ja määrittämään taitovaatimuksia sekä johtamaan rekrytointiprosessia hakijoiden valinnasta haastatteluihin. Henkilökunnan kouluttaminen on oleellinen osa käyttöönottoprosessia. Lue lisää ammattilaistason skannauskoulutuksestamme.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.