Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n skanneritekniikan käyttö ja huolto – maksimoi toimipaikkasi tehokkuus kattavan tuen ja ennaltaehkäisevän huollon avulla.

Skannerilaitteiston pitäminen toiminnassa ja täysin huollettuna on keskeistä skanneripalvelujen tarkkuuden varmistamisessa. Laaja kokemuksemme skannerien käytöstä eri ympäristöissä antaa meille ainutlaatuisen käsityksen siitä, miten voimme auttaa asiakkaitamme maksimoimaan toimipaikkansa tehokkuuden ja tarkkuuden.

SGS:n skanneritekniikan asiantuntijat voivat avustaa päivittäisissä skannerien käyttöön liittyvissä kysymyksissä tai suorittaa skannerien käytön asiakkaan puolesta. Tarjoamme käyttöpalveluita, joihin kuuluvat kuva-analyysit, asiakirjojen työnkulun hallinta, epäilyttävien lähetysten tarkastukset sekä skannerin käyttäjien koulutus.

Ennaltaehkäisevä huolto on erittäin tärkeää skannaustilojen sujuvien toimintojen varmistamiseksi. Tarjoamme valikoiman kattavia huoltopalveluita, joihin kuuluu:

  • Varaosien hallinta:tarjoamme SGS:n varaosien hallintaohjelmiston, joka varmistaa, että skannerin valmistaja toimittaa automaattisesti uudet varaosat asiakkaan varastosta poistettujen varaosien tilalle.
  • Huoltotiimi paikan päällä:huoltotiimin asiantuntevat taidot ja osaaminen varmistavat räätälöidyn huollon sekä nopeat vasteajat toimintahäiriöiden sattuessa SGS:n koko huoltoverkoston avustuksella.
  • Jatkuva online-tuki:SGS:n osaamistietokanta on käytettävissäsi kellon ympäri kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa pääsyn valmistajan laitteistojen toimintahäiriöitä koskeviin vianetsintätietoihin, SGS:n huoltotietoihin ja ongelmanratkaisumenetelmiin, jotka kaikki ovat käytettävissä yhdessä paikassa.  

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää skannerien käyttö- ja huoltopalveluistamme.