Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n skanneritekniikan konsultointipalvelut – tarvitsemasi markkina-asiantuntemus, paikallinen tieto ja kokemus skanneriteknologian käyttöönotossa.

Kun skanneriteknologiaa otetaan käyttöön valtionhallinnon organisaatiossa, on välttämätöntä valita oikea tekninen ratkaisu. SGS:llä on laaja kokemus skanneriteknologian käyttöönotosta projektien suunnittelusta laitteiston rahoittamiseen sekä käyttäjien rekrytoinnista koulutukseen. Olemme työskennelleet useiden valtionhallintojen kanssa avustaen ja valiten tehokkaimmat laitteistot, jotka sopivat sekä asiakasmaan että paikallisen toimintaympäristön kaupankäyntimalleihin.

Tarjouspyyntöihin liittyvät tukipalvelut

Voimme avustaa tarjouskilpailujen asiakirjojen laadinnassa tai arvioimaan tarjouksia. SGS:n ammattilaiset tekevät yhteistyötä kaikkien skannerivalmistajien kanssa. Avustamme asiakkaitamme arvioimaan laitevalmistajien tarjouksia ja varmistamme, että laitteistot sopivat tarpeisiisi.  

Kolmannen osapuolen testaustodistukset

Tehdastestit (FAT) ja paikan päällä suoritettavat hyväksyntätestit (OSAT) ovat välttämättömiä minkä tahansa skannauslaitteen käyttöönotossa. Ne suojaavat etujasi varmistamalla, että toimittajan antama takuu voidaan aktivoida aina tarvittaessa. Todennamme FAT- ja OSAT-testausta valmistajan tiloissa ja omissa skanneritiloissasi varmistaen, että laitteistot noudattavat teknistä kuvaustaan, oleellisia määräyksiä ja spesifikaatioita ja että ne täyttävät vaaditut toimintavaatimukset.

Auditoinnit

Olemme kehittäneet laajan auditointijärjestelmän varmistamaan skannausjärjestelmiesi toimintavarmuuden sekä koneidesi huoltovälit ja huollon laadun. Auditointijärjestelmän edut:

  • operatiiviset auditoinnit – nykyisen logistiikan tarkastelu, asiakirjojen työnkulun arviointi ja käyttäjien arviointi
  • turvallisuusauditoinnit – säteilyturvallisuus, turvallisuusnäkökohdat paikan päällä, kuten hätätoimenpiteet ja immateriaalioikeudet
  • tekniset auditoinnit – laitteistojen teknisen tason luotettavuuden varmistaminen ja sopimuksessa olevien spesifikaatioiden/sitoumusten noudattaminen
  • Huolto-organisaation auditoinnit

Auditoinnin lisäksi tarjoamme valikoiman täydentäviä ratkaisuja:

  • skanneriteknisten ratkaisujen käyttöönotto yhteistyössä skannerivalmistajan kanssa
  • huolto-organisaation tarkastus, mukaan lukien varaosien saatavuus ja hallinta
  • uusien ja täsmällisten/tehokkaampien toimintatapojen kehittäminen
  • huoltoryhmän kouluttaminen (päivityskoulutus, erityiskoulutus auditoinnin aikana tunnistetuista heikkouksista)
  • Huolto-organisaation seuranta

Lue lisää skanneritekniikan konsultointipalveluistamme.