Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Parantaaksemme rajaturvallisuuspalveluitamme tarjoamme erilaisia palveluita täydentämään skannaustoimintojasi, sisältäen auditoinnit ja sertifioinnit, riskien tunnistamisen ja hallinnan, skannaussuodattimet ja etäanalysoinnit.

SGS-sertifiointimerkintä

Turvallisuus- ja laatuvaatimusten kasvaessa jatkuvasti asiakkaidemme on voitava osoittaa, että heidän laitteistonsa täyttävät kansainväliset standardit. Kansainväliset toimistomme ja akkreditoidut laboratoriomme tarjoavat monipuoliset auditointi- ja sertifiointipalvelut, joilla varmistetaan laitteistojesi määräystenmukaisuus.  

Tarjoamme täyden valikoiman sertifiointipalveluja monilla eri markkinoilla ja maantieteellisillä alueilla. SGS-sertifiointimerkinnät tunnetaan maailmanlaajuisesti todisteena kansainvälisten sääntöjen, laadun ja luotettavien toimintatapojen noudattamisesta. Ne ovat arvostetun sertifiointielimen näkyvä merkki johdonmukaisesta tuotannosta ja toiminnasta, laadusta ja itsenäisestä valvonnasta.  

SGS-sertifiointimerkintä sisältää:

  • Skannerin toiminnan sertifiointi: laitteistosi tietojen arviointi ja sertifiointi perustuen ennalta määritettyyn testisarjaan
  • Säteilyturvallisuuden sertifikaatti: laitteistosi vaatimustenmukaisuuden sertifiointi perustuen ICRP-suosituksiin, IAEA-ohjeisiin, EU-direktiiveihin ja USA:n standardeihin

Kansainväliset toimistomme ja laboratoriomme mahdollistavat kattavan valikoiman muita teollisuuden testaus- ja sertifiointimerkintöjä, jotka perustuvat paikallisiin tai kansainvälisiin standardeihin, kuten ISO, CSA, IEC, IP, Code ja CE.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja skanneriauditointi- ja -sertifiointipalveluistamme ja siitä, miten ne auttavat pitämään laitteistosi optimaalisina.

Riskien profilointi

Rahdille tehtävistä tarkastuksista (skannaus, fyysinen tutkimus, tai "vihreän linjan" tullaus) päättäminen voi aiheuttaa merkittäviä toimitusviivästyksiä. SGS:n Profiler-asiantuntijaohjelmisto® auttaa sinua tekemään nämä päätökset turvallisesti vain sekunneissa.

SGS Profiler on täysin automatisoitu työkalu, joka analysoi tapahtumatietoja nopeasti. Hyödyntämällä kaupankäyntiorganisaatioilta (paikallisilta ja kansainvälisiltä) saatuja riskitietoja tavaroista, hankintalähteistä ja liikennemuodoista SGS Profiler sovittaa yhteen rahtitiedot ja riskiarviot tuottaakseen automatisoidun riskinarvioinnin ja ohjeet asianmukaisten toimenpiteiden suorittamista varten. Nämä tiedot mahdollistavat satamaviranomaisten tietoiset päätökset siitä, suoritetaanko sähköinen tarkastus vai tarvitaanko perusteellisempia tarkastuksia.  

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten SGS Profiler voi tehostaa skanneripalvelujasi.

Skannerisuodatin

Kaikki skannerit eivät tarjoa samantasoista suorituskykyä. Jos rahdin tiheys on yli tai alle skannerisi läpäisykyvyn, skannatut kuvat jäävät huonolaatuisiksi.

SGS on vastannut asiakkaidensa tarpeisiin kehittämällä skannerisuodattimen, joka laskee tarkalleen, mitkä toimitukset ovat sopivia skannerillesi, ja sovittaa erityyppisten rahtien tiheyden skannerin kapasiteetin mukaan. 

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme, miten voit asentaa ja käyttää SGS-skannerisuodatinta eri toiminnoissasi.

Etäanalysointi

Yhdistämällä viimeisimmät tarkastus- ja viestintätekniikat olemme kehittäneet palvelun, jonka ansiosta valtionhallinnot, tulliorganisaatiot ja kansalliset viranomaiset voivat tarkastella etänä tavaroiden ja konttien läpivalaisukuvia, jotka on tuotettu skannaustiloissa.

Kysy meiltä lisätietoja siitä, miten etäanalyysi voi parantaa toimintatapojasi määränpäässä ja vahvistaa turvallisuutta.