Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n avustustoiminnan seurantapalvelut: suurin mahdollinen vaikutus rajallisilla resursseilla.

Onpa kyseessä kansalais- tai vapaaehtoisjärjestö, säätiö tai lahjoittaja, haasteena on saada aikaan mahdollisimman suuri vaikutus rajallisilla resursseilla. Hyödyntääksesi resurssisi mahdollisimman hyvin, sinun on varmistettava, että toimintasi on tehokasta ja vähennettävä varojen epätarkoituksenmukaisen ja asiattoman käytön riskiä. Avustustoiminnan seurantapalveluidemme avulla voit seurata järjestösi toimintaa, jotta voit tarvittaessa ryhtyä korjaustoimiin nopeasti.

Miksi kannattaa valita SGS:n avustustoiminnan seurantapalvelut?

Paikalliset, kohdemaassa toimivat asiantuntijamme voivat valvoa toimintaa tarpeidesi mukaan joko satunnaisesti tai säännöllisesti, niin että edistymisen seurannassa tarvittavat tiedot ovat saatavilla. Asiantuntijamme kertovat paikallisista tavoista, sovellettavasta lainsäädännöstä ja parhaista kansainvälisistä käytännöistä, joten voit olla varma siitä, että työnne täyttää lainsäädännön vaatimukset ja kulttuuriin perustuvat odotukset. Laadimme organisaatiollesi räätälöidyn seurantaohjelman, joka perustuu sen yksilölliseen toimintaympäristöön, vaatimuksiin ja riskinottohalukkuuteen. Otamme huomioon omat ehdotuksesi toimenpiteiksi, avustustoimintasi sidosryhmät ja kehitysketjun sekä tulokset, jotka pyrit saavuttamaan.

Palvelumme:

  • Hankintojen verifiointi
  • Paikallinen projektien ja tulosten seuranta
  • Edunsaajia koskevien tietojen kerääminen ja kartoittaminen
  • Toimitusketjun tehostettu hallinta
  • Väärinkäytön, petosten ja korruption riskin vähentäminen
  • Tarjoamme myös käytännön keinoja tehokkuuden ja tuloksellisuuden parantamiseksi
  • Kaikkien tarvittavien testaus-, verifiointi- ja sertifiointipalveluiden kokonaistoimittaja, myös rokotteiden testaaminen, rakennusmateriaalien näytteenotto, lastaus- ja purkuvalvonta sekä ISO-auditoinnit

Luotettava kumppani

Maailman johtavana tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointipalvelujen tarjoajana meidät tunnetaan laatu- ja luotettavuusstandardeista, joita alan toimijat käyttävät viitteenä kaikkialla maailmassa. me uskomme vastuullisuuteen. Me tuemme pyrkimyksiäsi jatkuvaan parantamiseen.

Pyydä lisätietoja meiltä.