Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n valuuttamarkkinoiden ohjaus – saavuta tehokas valuuttamarkkinoiden seuranta Computerized Export Payment Exchange Control System (CEPECS) -järjestelmämme avulla. Järjestelmä tuo pankit ja sidosryhmät yhteen yhden internet-pohjaisen paperittoman ja sähköisen alustan kautta.

Reaaliaikainen internet-pohjainen valuuttamarkkinoiden seurantajärjestelmä on erittäin tehokas työkalu kasvaville monimutkaisille markkinoille. Paperiton ympäristö mahdollistaa kaikkien asiaankuuluvien sidosryhmien työskentelyn yhdessä reaaliaikaisessa yhteisöverkostossa, jotta pankit ja niiden asiakkaat voivat seurata ja valvoa hyödykkeiden ja kuljetusten vientiasiakirjojen siirtämistä ja vastata nopeasti väärinkäytöksiin ennen tullausta.  

Valuuttamarkkinoiden seurantajärjestelmän edut:

  • pankit voivat ohjata tehokkaasti prosessin kulkua, valvoa valuuttojen kotiuttamista ja seurata Foreign Currency Denominated Accounts (FCDA) -tilejä käyttämällä web-pohjaista liittymää
  • sääntelyviranomaiset voivat tarkastella asiakirjojen sähköistä siirtoa rajapaikoilla ennen maasta vientiä
  • kaikkien asiakirjojen toimitusten reaaliaikainen seuranta ja jäljitys
  • parempi vaatimustenmukaisuus sekä räätälöidyt, täsmälliset raportointitoiminnot
  • tuki auditointi- ja tarkastusryhmille ja parempi tehokkuus nopeiden vasteaikojen ansiosta

SGS:n asiantuntijoilla on kokemusta valuuttamarkkinoiden seurannasta ympäri maailmaa, ja Computerized Export Payment Exchange Control System (CEPECS) -järjestelmämme on räätälöity käytettäväksi useissa eri maissa, mikä tehostaa eri sidosryhmien yhteistyötä yhteisen viestintäalustan välityksellä. CEPECS-infrastruktuuri tukee monenlaisia projekteja ja sallii interaktiivisten tietokantojen luomisen ja käyttämisen järjestelmän sisällä.

SGS:n CEPECS-ratkaisu varmistaa, että valuuttamarkkinoiden ohjaustoiminnot ovat tiiviisti paikallaan ja toimivat tehokkaasti minimoiden virheet ja säästäen aikaa. Pyydä lisätietoja meiltä.