Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Vastauksia SGS:n hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin:

KYSYMYS: Mistä löydän avoinna olevat työpaikat SGS:ssä?

VASTAUS:Avoimet työpaikat löytyvät jobs.sgs.com.

KYSYMYS: Entä jos minulle sopivaa avointa työpaikkaa ei löydy?

VASTAUS:Käyttämällä paikkavahtia saat ilmoituksen kaikista itsellesi sopivista työpaikoista. Voit myös jättää avoimen hakemuksen työpaikkasivun kautta.

KYSYMYS: Miten turvassa ja luottamuksellisia antamani tiedot ovat online-hakumenettelyn aikana?

VASTAUS:Verkkohakemuksen yhteydessä ilmoittamasi tiedot ovat turvassa. Sinua pyydetään allekirjoittamaan tietosuojalausunto. SGS sitoutuu täydelliseen luottamuksellisuuteen rekrytointiprosessin aikana.

KYSYMYS: Mitä tapahtuu sen jälkeen kun olen jättänyt hakemukseni verkossa?

VASTAUS:Saat sähköpostitse ilmoituksen hakemuksesi vastaanottamisesta.

KYSYMYS: Kuinka ilmoitatte haastatteluun valituille hakijoille?

VASTAUS:Rekrytointiosastomme käy hakemuksesi läpi huolellisesti. Jos koulutuksesi ja ammattiosaamisesi vastaavat avoimen työpaikan vaatimuksia, SGS:n rekrytoija ottaa yhteyden suoraan sinuun.

KYSYMYS: Kuinka voin valmistautua haastatteluihin?

VASTAUS:Yritä ottaa selville mahdollisimman paljon hakemastasi työpaikasta ja SGS:stä lukemalla yrityksestämme ja yrityskulttuuristamme verkkosivultamme. Haastatteluissa pyydämme hakijoita antamaan esimerkkejä ammattiosaamisen soveltamisesta aikaisemmissa tilanteissa. Mieti hakemassasi työssä tarvittavia taitoja ja mitä tahansa aikaisempia tilanteita, joissa niitä käytit.

KYSYMYS: Sisältyykö hakuprosessiin jonkinlaisia arviointeja?

VASTAUS:Hakemasi työpaikan tasosta ja monimutkaisuudesta riippuen saatamme pyytää sinua osallistumaan soveltuvuusarviointiin. Saatamme myös pyytää ulkoisia asiantuntijoita tekemään perusteellisempia arviointeja.

KYSYMYS: Mitä haastattelujen jälkeen tapahtuu?

VASTAUS:Järjestämme tapaamisia ja arvioimme kuka hakijoista parhaiten vastaa työn vaatimuksia. Jos hakuprosessisi on onnistunut, saat työpaikkatarjouksen SGS:ltä.

KYSYMYS: Jos minua ei valita hakemaani paikkaan, voinko hakea uudelleen toista paikkaa?

VASTAUS:Teemme valinnan sen perusteella, kenen taidot vastaavat parhaiten työn vaatimuksia. Jos et tule valituksi hakemaasi paikkaan, taitosi saattavat sopia toisen työpaikan vaatimuksiin. Haluamme sen vuoksi rohkaista sinua hakemaan kaikkia paikkoja, joihin katsot sopivasi, ja käymme hakemuksesi läpi huolellisesti.

KYSYMYS: Täytyykö minun tehdä jotain saatuani paikkatarjouksen ennen kuin voin aloittaa työni SGS:ssä?

VASTAUS:Voit tarkistaa kaikki tarjoukseen liittyvät asiakirjat ja hoitaa hallinnollista prosessia niin pitkälle kuin mahdollista. Sinun kannattaa lukea lisää SGS:stä ja pitää yhteyttä meihin kunnes aloitat uudessa työssäsi.

Dynaaminen, kansainvälinen ja kasvava: ura SGS:llä tarjoaa mahdollisuuksia lähes rajattomasti. Lähetä hakemus saman tien.