Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Näemme urakehityksen yhdyssiteenä menestyneiden ihmisten ja onnistuneen liiketoiminnan välillä.

Näemme kehityksen yhteisenä sitoumuksena organisaation kasvuun ja henkilökohtaisen menestykseen. Menestyksekäs urakehitys riippuu yhtä paljon innostuneisuudesta, aktiivisuudesta sekä tarmosta oppia ja kasvaa kuin tarjoamistamme kehitysmahdollisuuksista.

Koulutuspolkuja

Koko SGS:n henkilöstöä kannustetaan käyttämään hyödykseen mahdollisuudet sisäiseen tehtävienkiertoon sekä yhteistyön tekemiseen kollegoiden ja ammatillisten järjestöjen kanssa. Mukautetussa koulutuksessa otetaan huomioon omat tavoitteesi ja tekemämme investointi tulevaisuuteen.

Suorituskyvyn hallitseminen ja kehittymisen suunnitteleminen

Kehittyminen perustuu suorituskyvyn hallitsemiseen ja kehittymisen suunnittelemiseen. Vuosittaisessa kehityskeskustelussa asetetaan saavutettavissa olevat tavoitteet yhteistyössä esimiehen kanssa ja tunnistetaan mahdollisuudet kehittää taitoja.

Näin varmistetaan jatkuva tuloksellisuus ja kehittyminen sekä autetaan saavuttamaan uratavoitteet. Tehokas suorituskyvyn hallinta ja kokemusten saaminen kentällä varmistaa, että yksilöt, tiimit ja lopulta kaikki yrityksessä tietävät, mitä on tehtävä, kuinka on toimittava ja miten otetaan vastuuta.

SGS varmistaa urakehityksesi. Hae paikkaa saman tien.