Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Palkka ja edut

Vahva ja ketterä SGS pysty takaamaan henkilöstölle turvallisen ja vakaan ympäristön kasvaa ja kehittyä, mutta entä palkka ja edut?

Henkilöstömme saa kilpailukykyistä palkkaa toimintamaasta riippumatta. Lisäksi tarjoamme houkuttelevia kilpailukykyisiä etuja kaikkialla maailmassa. Etumme määräytyvät niiden taitojen ja asiantuntemuksen perusteella, joita työntekijämme tuovat mukanaan työhönsä, ja paikallisten markkinaolosuhteiden perusteella. Tyypillisesti niitä ovat eläketurva- ja terveydenhuoltopalvelut.

Tulokset palkitaan

Henkilöstön merkittävä panos SGS:n menestykseen otetaan huomioon ja palkitaan tuloksiin perustuvalla palkalla, erilaisin palkkioin ja kannustimin.

Joustavaa työntekoa

Toimintamme luonne vaatii mukautumista joustavaan työaikaan ja etätyöhön. Vastaamme kasvavan globaalin toimintaympäristömme tarpeisiin esimerkiksi ulkomaankomennusten avulla. Sekä yritys että työntekijät hyötyvät näistä joustavista työjärjestelyistä.

Henkilökohtainen kehittyminen

Maailmanlaajuisen läsnäolomme ansiosta voimme kiinnittää huomiota sopivien taitojen kehittämiseen, laajan kokemuksen ja asiantuntemuksen edistämiseen sekä koko henkilöstön työelämän rikastuttamiseen. Näin tuemme yhteistä yrityskulttuuriamme laajasti ja yhtenäisesti, ja voimme rakentaa sekä yrityksellemme että työntekijöillemme positiivisen tulevaisuuden.

Työllistämiskäytäntömme

SGS:ssä vastuullisuus ja riippumattomuus ovat perustavanlaatuisia arvoja koko henkilöstölle. Olemme sitoutuneet näihin arvoihin sekä turvaamaan henkilöstön oikeudet ja asianmukaiset työskentelyolosuhteet. Vaadimme itseltämme paljon, kuten alan johtajalta odotetaankin, ja pyrimme ylittämään lakisääteiset vaatimukset. Missä tahansa toimimmekin, nämä periaatteet ohjaavat meitä. Odotamme myös yhteistyökumppaneiltamme vastaavanlaista sitoumusta arvoihimme.