Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Laskukaapeli on kaapelitekniikka, jolla laitteet tai mittarit lasketaan lähteeseen sen tarkastelua ja varannon arviointia varten.

Sileän kaapelin käyttöön kuuluu kunnossapito, esimerkiksi vahan, karstan, hiekan ja kertymien poistaminen, virtaaman lopettaminen ja hydraulisten pakkaajien asettaminen käyttäen tiivistetulppia, tulppien asettaminen tai poistaminen, kaapelin laskeminen tai poistaminen, uudelleen käytettävät venttiilit ja lähteen muistilaitteiden lokien käyttäminen (Memory Production Logging Tools,MPLT) ja porausreiän tarkastelu (kameroilla).

SGS:n sileät kaapelit tuottavat monia lähteen tarkastelupalveluita ja mittauksia, jotka ovat tärkeitä lähteen ollessa tuotannossa. SGS:n sileisiin kaapeleihin kuuluu liukuvien holkkien säätö, kun niitä avataan ja suljetaan eri vyöhykkeillä, sekä kaasuventtiilien vaihto. Lisäksi ne voivat mitata lähteen syvyyden ja perforaation sekä paineen ja lämpötilan pohjalla. Sileät kaapelit koestetaan ja testataan tällä hetkellä neljässä yksikössä Papua-Uudessa-Guineassa ja Australiassa sekä viidessä muussa laitoksessa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.