Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tarjoama hiilikerroksen metaanianalyysi auttaa arvioimaan metaanin määrän ja hyödyntämisen kannattavuuden. Testaamis- ja raportointipalvelumme auttavat valitsemaan tuotantoprosessit ja maksimoimaan kannattavuuden.

Tarjoamamme analyysit perustuvat useisiin tutkimuksiin, joilla on tärkeä merkitys, kun esiintymään halutaan perehtyä. Asiantuntijamme analysoivat ja tekevät mineraalitutkimukset nopeasti, joten päätökset tehdään ajoissa ja tosiasioihin perustuen.

Hiilikerroksen metaani

Maan alle hiilikerrokseen jäänyt metaani ei yleensä vapaudu ilmakehään ennen kuin hiilen louhiminen aloitetaan. Aikaisemmin hiilikerroksen sisältämää metaania pidettiin haitallisena. Silloin sen annettiin tarkoituksella vapautua ilmakehään. Energiantarve kasvaa, joten hiilikerroksen sisältämää metaania käytetään nykyään uudenlaisena maakaasuna.

Hiilikerroksen sisältämän metaanin talteenotto edellyttää tietoja kaasun alkuperästä, esiintymän laajuudesta ja jakautumisesta osastoihin sekä siirtymisestä. Lue lisää tai ota meihin yhteyttä, jotta saat lisätietoja siitä, miten SGS:n tekemä hiilikerroksen metaanin analyysi voi auttaa arvioimaan esiintymän.