Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kiinnostus maanalaiseen kaasuvarastointiin (UGS) ja hiilivarastointiin (CCS) kasvaa nopeasti ja maailmanlaajuisesti. SGS toimittaa ratkaisut kaikkiin näihin varastointitarpeisiin.

Korkeasti koulutetulla henkilöstöllämme on mittava kokemus ja asiantuntemus molemmilta alueilta. Asiantuntemuksemme on tavanomaista pinnanalaista toimintaa ja porausta tai suunnitteluratkaisujen toteuttamista laajempaa. Avullamme voidaan tehdä mille tahansa projektille oikeat varastotilat.

Hiilivarastointiratkaisumme kattavat CO2-otto- ja käsittelyprosessien tuntemuksen, hävittämismenetelmät ja sekä lyhytaikaisen että erittäin pitkäaikaisen valvonnan. Lisäksi tehostetun öljyntuotannon (EOR) tuntemuksemme liittyy CO2-injektointiin, jota voidaan käyttää optimoimaan kentän käyttöikää vielä pidemmälle, mikä tekee hiilivarastointiprojektista varteenotettavan vaihtoehdon.

Kaasuvarastoinnissa avustamme sekä tyhjennettyihin kentiin että suolaonkalovarastointiin liittyvässä tietotaidossa. Asiantuntemuksemme lähteisiin, varantoihin ja kiven eheyteen liittyvistä geomekaanisista seikoista sekä lähteiden ja varantojen suorituskyvystä auttaa suunnittelemaan kustannustehokkaita ja edullisia varastointiratkaisuja, jotka on räätälöity asiakkaan tarpeisiin.

Varastointivaatimusten tasosta riippumatta SGS:n korkeasti koulutettu ja kokenut henkilöstö käyttää asiantuntemusta kaikissa kaasu- ja hiilivarastointiin liittyvissä asioissa toimittaakseen asiakkaalle parhaat ratkaisut. Ota yhteyttä, kun haluat lisätietoja kaasu- ja hiilivarastointipalveluistamme.