Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kysynnän kasvaessa öljyala joutuu jatkuvasti kehittämään uusia entistä parempia tekniikoita ja strategioita hiilivetyjen saamiseksi talteen.

SGS:n EOR-analyysi- ja konsultointiratkaisut (Enhanced Oil Recovery) auttavat optimoimaan öljyn talteenoton perusteellisemmin kuin ensi- ja toissijaisia menetelmiä käytettäessä.

Meillä on laaja kokemus useita tieteenaloja hyödyntävistä EOR-tutkimuksista. Konsultointipalvelumme auttavat perehtymään esiintymään ja ottamaan käyttöön parhaiten soveltuvan tekniikan. EOR-projektien riskit ja epävarmuudet vähenevät kokemuksemme ja opastuksemme ansiosta. Voit luottaa SGS:n syvälliseen kokemukseen, luotettaviin analyysituloksiin ja konsultointiin kaikissa EOR-projekteissa.

Käytämme kehittyneitä testejä ja tekniikkaa yhdistäen laboratoriotiedot ja kenttätutkimukset, joiden avulla tehdään kattava analyysi asiakkaan EOR-toiminnoista. Analyysiemme avulla EOR-ohjelma voidaan virtaviivaistaa ja talteenotto optimoida. Palveluihimme kuuluvat EOR-projektien seulonta, määrittely, arviointi ja suunnittelu laajalla valikoimalla EOR-tekniikoita:

* kemiallinen EOR
* terminen EOR
* kaasun injektointi
* kaasun kierrätys.

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tehostetun öljyntuotannon tutkimuksestamme ja suunnittelupalveluistamme.