Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Näytteillä on suuri merkitys päätöksenteolle.

Me SGS:llä ymmärrämme, että näytteiden pakkaaminen ja jakeleminen on tehokas markkinointiväline. Näytteiden laatu ja toimitusnopeus tuovat monesti uusia asiakkaita.

Näytteidenhallintapalveluissamme uusimmat tekniikat yhdistyvät huomion kiinnittämiseen yksityiskohtiin, jotta näytteet toimitetaan kustannustehokkaasti ja ajallaan. Tämä auttaa tekemään hyvän ensivaikutelman uusiin ja nykyisiin asiakkaisiin.

Näytteiden varastointipalvelut

SGS:n kemikaalinäytteiden jakelukeskukset ja pienet etävarastot sijaitsevat strategisesti tärkeillä paikoilla eri puolilla maailmaa osana SGS:n globaalia verkostoa. Näillä keskuksilla on palovaarallisten, myrkyllisten, syövyttävien ja muilla tavoin vaarallisten sekä muiden kemikaalien varastointiluvat. Niissä käytetään kehittyneitä kunnostus-, pakkaus- ja merkintäratkaisuja.

Palvelumme kattavat mukautetun älykkään varastonhallintajärjestelmän, joten varasto on aina optimoitu. Tällöin mikään ei lopu varastosta, ja vanhentumisen vuoksi hävitettävien näytteiden määrä pysyy mahdollisimman pienenä. Tuotteet voidaan myös varastoida myös erityisolosuhteissa, esimerkiksi typessä tai kontrolloidussa lämpötilassa (kylmässä tai lämmitettynä).

Näytteiden keräily- ja pakkauspalvelut

SGS tarjoaa myös keräily- ja pakkauspalveluita. Näytteet poimitaan asiakkaan toimitiloista ja kuljetetaan lähimpään SGS:n toimipisteeseen, missä ne pakataan, dokumentoidaan ja toimitetaan edelleen.

Toimitukset

Henkilöstöämme koulutetaan säännöllisesti, jotta nopeasti muuttuva kuljetusalan lainsäädäntö ei tuota yllätyksiä. He varmistavat, että kaikki lähetykset pakataan, merkitään ja dokumentoidaan soveltuvien kuljetusmääräysten mukaisesti. Toimitamme näytetilaukset nopeasti. Useimmat näytteet toimitetaan yhden työpäivän kuluessa. Asiakkaamme voivat jäljittää kaikki näytteiden toimitusprosessin vaiheet ja saavat toimitustiedot käyttöönsä innovatiivisen Web-työkalun avulla.

Lue lisää, miten näytteiden hallinnan ulkoistaminen SGS:lle voi täyttää kaikki näytteiden hallintaan liittyvät tarpeesi ja auttaa saavuttamaan kustannussäästöjä.