Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n työmaa-analyysipalvelut tarjoavat liikkuvat tutkimus- ja tuotantolaboratoriotilat ja testauksen öljy- ja kaasutuotantoprojekteille.

Tavanomaiset ja epätavanomaiset analyysit tehdään ajallaan työmaalla asiakkaan valitsemissa paikoissa, mikä sallii tärkeiden tuotantopäätösten tekemisen heti ja voittojen maksimoinnin.

SGS on sitoutunut tuottamaan asiantuntijapalveluillaan korkealaatuista tietoa. Liikkuvassa laboratoriossa käyttämämme laitteet ja välineet vastaavat useimpien kiinteiden laboratorioiden varustelua. Liikkuva laboratorio on käytettävissä siellä, missä sitä tarvitaan: porauslautalla porauksen aikaiseen testaukseen, keskitetyssä maayksikössä tai erillisenä laitoksena syrjäisissä paikoissa.

Kaikkien liikkuvien laboratorioiden henkilökunta koostuu sertifioiduista SGS:n kemisteistä, jotka takaavat laadukkaan palvelun ja korkeatasoiset, luotettavat tiedot. Näytteet eivät kärsi kuljetuksessa, ja niiden käsittelyaika on nopea ja tehokas.

Työmaalaboratoriomme ovat omistautuneet asiakkaan projekteille ja toimivat tämän aikataulun mukaan aina tarvittaessa. Lue lisää tai ota yhteyttä, niin kerromme enemmän työmaalaboratorioiden analyysipalveluista.