Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kysynnän kasvaessa öljyala joutuu jatkuvasti kehittämään uusia entistä parempia tekniikoita ja strategioita hiilivetyjen saamiseksi talteen.

SGS:n EOR-analyysi- ja konsultointiratkaisut (Enhanced Oil Recovery) auttavat optimoimaan öljyn talteenoton perusteellisemmin kuin ensi- ja toissijaisia menetelmiä käytettäessä.

Meillä on laaja kokemus useita tieteenaloja hyödyntävistä EOR-tutkimuksista. Konsultointipalvelumme auttavat perehtymään esiintymään ja ottamaan käyttöön parhaiten soveltuvan tekniikan. EOR-projektien riskit ja epävarmuudet vähenevät kokemuksemme ja opastuksemme ansiosta. Voit luottaa SGS:n syvälliseen kokemukseen, luotettaviin analyysituloksiin ja konsultointiin kaikissa EOR-projekteissa.

SGS käyttää laajaa valikoimaa monitieteellisiä testauslaitoksia, koska jokainen varanto ja EOR-projekti on ainutlaatuinen. Saamme varannosta suurimman mahdollisen taloudellisen hyödyn käyttämällä huippumoderneja laboratoriolaitteita ja -menetelmiä kaikkien EOR-projektin vaiheiden nopeaan ja tehokkaaseen kuvaamiseen. Kokenut SGS-tiimimme on työskennellyt EOR-projekteissa ympäri maailmaa, muun muassa Alaskan North Slopessa, Venezuelan raskasöljykentillä kaasun erotusta ja asfalteenikerrostumia mittaamassa, Argentiinassa CO2-sekvestrauksessa, Algeriassa liukoisuutta ja laajenemista sekä asfalteenikerrostumia tutkimassa, ja monimutkaisessa kolmivaiheisessa CO2-liukoisuustutkimuksessa Yhdysvaltain eteläosassa. EOR-palveluihimme kuuluvat:

* kemiallinen EOR (cEOR) ja optimointi
*monivaiheiset liukoisuus- tai laajenemistutkimukset
* ohutputkella tehtävät sekoittuvuus- ja sekoittumattomuuden erotustutkimukset
* etenevät ja käänteiset monikontaktitutkimukset
* kaasun uudelleenhöyrystymistutkimukset
* räätälöidyt tutkimukset (esim. asfalteeni ja EOR).

Ota yhteyttä, kun haluat lisätietoja analyysiratkaisuista, joita SGS voi tarjota EOR-projekteihin.