Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Teollisuus ottaa yhä laajemmin tuotantoon erilaisia raakaöljyjä, ja SGS tarjoaa analyyttiset tiedot, joilla uusista mahdollisuuksista saadaan paras hyöty.

Raakaöljyn määritysarviomme avulla öljyn markkinointi tehostuu ja sille on helpompi löytää kumppaneita arvoketjussa. 

Raakaöljyn määritystestauksen edut

Öljytestausalan maailmanjohtajana ymmärrämme, että oikean raakaöljyn toimittaminen juuri oikealle jalostamolle on välttämätöntä haluttaessa ehkäistä saannin, laadun ja tuotannon ongelmia. SGS:n raakaöljyanalyysit auttavat varmistamaan, että kyseinen raakaöljy sopii kohdejalostamon prosessiin. Analyysi myös vahvistaa lopputuotteen toimituksen ajallaan, odotetun laatuisena ja ilman katkoja toimituksessa.

Joustavien määritysratkaisujemme avulla asiakas voi näyttää olevansa sitoutunut toimittamaan raakaöljyä, joka täyttää prosessin vaatimat tiukat standardit. Täydellinen karakterisointi raakaöljystä sekä helpottaa jalostamotiimin työtä että antaa liiketoiminnan suunnittelijoille parhaat mahdollisuudet voittojen maksimointiin.

SGS:n raakaöljyarviointi

SGS:n raakaöljyn määritystestauslaboratoriot suorittavat sekä perinteisiä että innovatiivisia menetelmiä käyttäen raakaöljyn molekyylitason ja kemiallisen karakterisoinnin. Tietoa tuotetaan useilla fysikaalisilla testausmenetelmillä kiehumisalueesta ja alueen kustakin halutusta fraktiosta. Osana raakaöljyn yleisten ominaisuuksien tavallista analyysiä mittaamme rikkipitoisuuden, typpipitoisuuden, viskositeetin, kylmäominaisuudet ja metallipitoisuuden. Analysoimme myös raakaöljyn poistokaasun ja suoritamme täydellisen hiilivetyanalyysin, johon kuuluvat tärkeät terveys- ja turvallisuustiedot kuten vetysulfidipitoisuus ja mahdollisesti löydetty elohopea.

Miksi kannattaa valita SGS?

SGS on bulkkinesteteollisuudessa johtavaan asemaan vakiintunut näyte-, mittaus-, analyysi- ja sertifiointipalvelujen tuottaja. SGS:ssä yhdistyvät ainutlaatuisella, koko alalla vertaansa vailla olevalla tavalla paikallistuntemus ja globaali osaaminen, joiden avulla parannetaan tehokkuutta, vähennetään riskejä ja tuotetaan asiakkaalle kilpailuetu.

Lisätietoja SGS:n raakaöljyn määrityspalveluista.