Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa valikoiman kiinteitä laboratoriopalveluja ja työmaalla tehtäviä analyysipalveluja, jotka kattavat kaikki varannon ja tuotannon nesteanalyysien tarpeet.

Käytämme kehittyneimpiä laitteita ja tekniikoita, joilla asiantuntijatiimimme takaavat, että asiakas saa korkealuokkaista tietoa ja tukea siellä, missä sitä tarvitaan.

Kattavien upstream-laboratoriopalvelujemme avulla autamme myös kaikentyyppisten laboratoriotilojen suunnittelussa ja pystyttämisessä. Teemme yhteistyötä asiakkaan kanssa varmistaaksemme vaatimusten tasosta riippumatta, että laboratorio vastaa niitä kustannustehokkaasti ja toimivasti.

Kaikissa sekä kiinteissä että työmaalla toimivissa laboratorioissa työskentelevät korkeasti koulutetut ja kokeneet tiimimme. Jokainen laboratoriotiimin jäsen toimii tiukkoja turvallisuus- ja laatuohjeistuksia noudattaen.

Miksi kannattaa valita SGS?

SGS tuo pääsyn kattaviin ja innovatiivisiin ratkaisuihin tuotannon ja varannon nestenäytteiden hankinnassa, analysoinnissa ja riippumattomassa laadunvalvonnassa. SGS toimittaa ajallaan puolueettomat tiedot, joiden ansiosta yritys voi keskittyä tuotantopotentiaalin ja tuottojen maksimointiin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää SGS:n varannon ja tuotannon nesteanalyysipalveluista.