Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n käytettyjen koneiden sertifiointipalvelut auttavat arvioimaan laitteesi markkina-arvon, käyttöiän ja kestävyyden, ja lisäksi tarjoamme vaadittavat sertifioinnit kaikkialla maailmassa.

Olitpa käytettyjen koneiden, teollisuuslaitosten tai ajoneuvojen myyjä tai ostaja, laadun ja turvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää. Itsenäiset käytettyjen koneiden tuotesertifiointipalvelumme määrittävät laitteen todellisen markkina-arvon, käyttöiän ja kestävyyden. Lisäksi voimme varmistaa, että laitteesi on oman maasi tai mahdollisen vientimaan direktiivien ja standardien mukainen.

Jos tarkastukset ovat pakollisia kuten Intiassa, Brasiliassa ja Vietnamissa, on otettava huomioon paikallisten standardien ja lainsäädännön vaatimukset sekä kyseisen maan maahantuontia koskevat ja maahantuontiviranomaisten määräykset.

Miksi kannattaa valita SGS:n käytettyjen koneiden sertifiointipalvelut?

Laajan kokemuksen, ammattitaidon ja resurssien ansiosta voimme tarjota itsenäiset käytettyjen koneiden tuotesertifiointi- ja tarkastuspalvelut:

  • Kattavat tarkastuspalvelumme tuovat varmuuden, kun lainaat, ostat, myyt, liisaat tai vakuutat teollisuustuotteita, koneita, tuotantolaitoksia tai laitteita. 
  • Autamme määrittämään nykyisen ja tulevan markkina-arvon. 
  • Koneiden, teollisuuslaitteiden, ajoneuvojen ja laitteistojen nykyisen kunnon ja käyttöiän arviointi.
  • Teknisten asiakirjojen tarkastus vaadittujen direktiivien ja standardien mukaisesti.
  • Tarvittavat tuotesertifioinnit uudelleenasennusmaassa.

Luotettavat käytettyjen koneiden sertifiointipalvelut alan johtavala yritykseltä

Maailman johtavana tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme ensiluokkaisen kokemuksen, ammattitaidon ja resurssit, joiden avulla varmistat käytettyjen teollisuuslaitteidesi kunnon. Lisäksi tarjoamme käyttöösi globaalin verkoston ja monipuoliset valtuutetut sertifiointipalvelut kaikkialla maailmassa.

Käytettyjen koneiden sertifiointipalvelumme:

  • koneiden, teollisuuslaitosten, ajoneuvojen ja laitteiden tarkastukset
  • tuotesertifiointi
  • silmämääräiset tarkastukset ja testausten todistaminen.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja siitä, miten käytettyjen koneiden tuotesertifiointipalvelumme voi auttaa arvioimaan laitteen markkina-arvon, käyttöiän ja kestävyyden. Lisäksi tarjoamme tarvittavat sertifioinnit kaikkialla maailmassa.