Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n rikkomattomat aineenkoetustestauspalvelut takaavat laitteidesi turvallisen ja tehokkaan toiminnan havaitsemalla toimintahäiriöt, ennen kuin ne aiheuttavat vakavia vaurioita, ja varmistavat vaatimustenmukaisuuden kansainvälisten standardien vaatimuksiin nähden.

Rakennustyömaiden, putkistojen, jalostamojen tai vaikkapa telakoiden ja ydinvoimalaitosten prosessien ja laitteistojen luotettavuuden valvonta ja parantaminen on ensisijaisen tärkeää. Rikkomattomaan aineenkoestukseen (NDT) perustuvat testipalvelumme tarjoavat kattavat testit tai näyteanalyysit, jotka pohjautuvat tarkasti suunniteltuihin menetelmiin sekä koulutettujen ja sertifioitujen NDT-tarkastajien palveluihin. Tämän ansiosta voimme tarjota kattavat ja luotettavat testaustiedot, jotka tukevat omaisuudenhallintaan liittyvää päätöksentekoasi.

Miksi SGS:n rikkomattomaan aineenkoetukseen perustuvat testipalvelut?

Tarjoamme käyttöösi tehokkaimmat NDT-testausmenetelmät laitteidesi ja omaisuutesi eheyden testaamista varten. Perusteelliset NDT-testausmenetelmämme auttavat yritystäsi:

  • valvomaan omaisuutesi yhdenmukaisuutta kosketuksellisten tai kosketuksettomien testausmenetelmien avulla
  • chavaitsemaan toimintahäiriöt tai epätavalliset toimintatilat, ennen kuin ne aiheuttavat vakavia häiriöitä
  • säästämään aikaa ja rahaa nopeiden ja tehokkaiden laitetestausten avulla kaikissa laitteiden käyttöiän vaiheissa – valmistuksesta käyttövaiheeseen asti
  • varmistamaan laitteistojesi turvallisen ja luotettavan toiminnan.

Asiantuntevat rikkomattomaan aineenkoetukseen perustuvat NDT-testaukset

Tarjoamme käyttöösi alan johtavan yrityksen kattavat, rikkomattomaan aineenkoetukseen perustuvat testaukset kaikkialla maailmassa. Voit aina olla huoletta, sillä asiantuntevat ja sertifioidut ammattilaisemme suorittavat NDT-testaukset kansainvälisten standardien mukaisesti. Ja mikä parasta, NDT-verkostomme kattaa yli 40 maata, joten tarjoamme maailmanlaajuiset rikkomattomaan aineenkoetukseen perustuvat testaukset sekä paikalliset palvelut lähellä toimipaikkaasi – aina oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten rikkomattomaan aineenkoetukseen perustuvat NDT-testauspalvelumme voivat auttaa varmistamaan laitteistojesi sekä omaisuutesi turvallisen ja tehokkaan toiminnan.