Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n öljy- ja kaasualalle tarjoamat palvelut auttavat löytämään, analysoimaan ja ottamaan talteen öljyä ja maakaasua meren pohjassa tai maissa sijaitsevilta kentiltä.

Tarjoamme useita palveluita ja ratkaisuja etsinnästä ja esiintymien kehittämisestä aina tuotantoon ja logistiikkaan.

Mittamisen tukipalvelumme sisältävät erilaisia kalibrointi- ja testaamispalveluita, kuten mittarien kalibroimista ja virtaamien testaamista, yksi- tai monivaiheisien mittarien, tois- tai kolmisijaisten mittauslaitteiden tai siirrettävien volumetristen näytteenottolaitteiden kalibroimista. Annamme käyttöön myös koulutettua mittaushenkilöstöä auttamaan kalibroimisessa.

Mittaamisen tukipalvelut

Mittaamisvaatimukset tiukentuvat. SGS tarjoaa kokonaisratkaisun, kun on mitattava verotusta varten tai sopimusten noudattamisen tarkistamiseksi. Palvelumme varmistavat, että järjestelmä- ja tuotekoulutuksen saaneet asiantuntijat käyttävät ja huoltavat kaikkia järjestelmiä. Tällöin mittaaminen asetetaan etusijalle eikä turvallisuudesta tingitä. Tarjoamme erityistä osaajavarantoa eri aloille. Hallinnoimme ja käytämme erilaisia mittaamisjärjestelmiä asiakkaidemme puolesta eri puolilla maailmaa, joten tuotamme lisäarvoa liiketoiminnallesi.

Saat lisätietoja mittaamisen tukipalveluista ottamalle yhteyden meihin.