Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS toimittaa hyväksyntätestauspalveluja takaamaan, että viralliset ja käyttömittausjärjestelmät ovat toiminnallisten suunnitteluvaatimusten mukaisia ennen kuin ne otetaan käyttöön.

Testit voidaan tehdä joko:

  • valmistuspaikassa (tehtaan hyväksyntätestaus) tai
  • kun laite on otettu käyttöön työmaalla (hyväksyntätestaus paikan päällä).

Miksi hyväksyntätestaus kannattaa?

Hyväksyntätestauksen avulla voidaan tunnistaa eroavaisuudet asiakkaan vaatimusten ja mittausjärjestelmän välillä ennen kuin sitä aletaan käyttää. Kun eroavaisuudet tunnistetaan tässä vaiheessa, ne voidaan korjata pienemmin kustannuksin ja vähemmin häiriöin kuin järjestelmän ollessa jo käynnissä.

Voimme myös tarkastaa nykyiset hyväksyntätestausmenettelyt tai kehittää uusia projektikohtaisia tehtaan ja työmaan hyväksyntätestausprosesseja, jotka varmistavat, että uudet järjestelmät vastaavat kaikin tavoin suunnittelulle ja toiminnalle asetettuja vaatimuksia.

Miksi kannattaa valita SGS?

SGS on ylpeä vankasti juurtuneesta luotettavuuden valvojan ja korkea-arvoisen asiantuntijan maineestaan. SGS tunnetaan myös täydellisestä puolueettomuudestaan suhteessa laitevalmistajiin ja toimistojen sopimuksiin. Pätevien ja kokeneiden työntekijöiden tiimit suorittavat hyväksyntätestausta Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Lähi-idässä ja Kaakkois-Aasiassa, joten voimme tarjota puolueetonta asiantuntijaneuvontaa missä tahansa sitä tarvitaan.

Lue lisää siitä, miksi SGS on paras kumppani virallisten ja käyttömittausjärjestelmien hyväksyntätestaukseen.