Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n sähkökaapelipalvelut – selviydyt tärkeistä tehtävistä ja saat tärkeitä tietoja lähteestäsi tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseksi.

Sähkökaapeli on erittäin kestävä yhdestä johtimesta muodostuva kaapeli, joka viedään lähteeseen. Sen avulla voidaan laskea välineitä, kuten räjähdekaapeleita, lähteeseen ja sitä voidaan käyttää tuottamaan tärkeää tietoa lähteestä. Sähkökaapelipalveluitamme voidaan käyttää perustehtävien suorittamiseen ja tiedonhankintaan liiketoiminnan kannalta kriittisten päätösten tueksi. Voit hyödyntää tätä teknologiaa tehokkuutesi ja tuottavuutesi parantamiseksi millä tahansa markkina-alueella.

Miksi kannattaa valita SGS:n sähkökaapelipalvelut?

Sähkökaapeliemme avulla voidaan toteuttaa erilaisia palveluita:

  • Putkien rei'itys työkaluja, räjähdekaapeleita tai sytytysjärjestelmiä varten.
  • Lähteen eheyden varmistuspalvelut, kuten sementin arviointi ja tulosten kirjaaminen, putken läpimitan, paksuuden ja korroosion arviointi sekä vuotojen havaitseminen
  • Jumittuneiden putkien vapautuspalvelut (räjähteiden, kuumuuden ja kemikaalien avulla), vapaapistepalvelut/avauspalvelut, putkileikkurit, putki-iskurit ja putkien vaurioittaminen.
  • Valmistelu-, toimenpide- ja käytöstäpoistopalvelut, mukaan lukien tulppa-, tiiviste- ja sementtipalvelut ja käytöstä poistaminen sementin avulla
  • Tuotannon kirjaaminen luennan (SRO) tai muistitilan avulla käyttämällä kuumuuden ja korkeapaineen kirjaustyökaluja, tulkinta ja analysoiminen, näytteenotto lähteestä ja pulssineutronitutkimukset
  • Videokuvaaminen lähteessä

Sähkökaapeleitamme voidaan käyttää syrjäisissä ja vaativissa kohteissa. Mukautamme laitteemme logistiikkavaatimusten mukaisiksi.

Pätevät asiantuntijamme käyttävät putkitetuille porausrei'ille tarkoitettuja ohjelmistoja ja he myös tulkitsevat lokitiedot tarvittaessa, jotta saadut tiedot voidaan käyttää mahdollisimman tarkoin hyödyksi.

Saat palvelumme sekä ulkopuolisena että in-house -palveluna. Meillä on yhteydet laajaan laitetoimittajaverkostoon, joten hankimme juuri oikeat työkalut tehtävää varten.

Ylivoimainen kokemus öljy- ja kaasualan palveluista

Maailman johtavana testaus-, tarkastus-, verifiointi- ja sertifiointiyhtiönä meillä on syvällinen kokemus öljy- ja kaasualalta. Meillä on resursseja ja kokemusta tarjota palveluita upstream- ja downstream-toimintoihin.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää sähkökaapelipalveluistamme.