Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n putkitetuille porausrei'ille tarkoitetut palvelut - paranna lähteen tuottavuutta poraamisesta aina käytöstä poistamiseen saakka.

Tuottavuuden ylläpitäminen edellyttää, että lähdettä huolletaan ja tarkkaillaan koko sen elinkaaren ajan. Putkitetuille porausrei'ille tarkoitettujen palveluidemme avulla suoritat perushuoltotoimenpiteet ja saat tietoja liiketoiminnan kannalta kriittistä päätöksentekoa varten.

Riippumattomat kuljetuskaapelipalvelumme ovat käteviä, kustannustehokkaita ja monikäyttöisiä. Ne kattavat lähteen koko elinkaaren, lähteen valmistelusta tuotantoon ja käytöstä poistamiseen.

Tarjoamme mekaanisia laskukaapelipalveluita lähteen perustoiminnan avuksi ja edistynyttä teknologiaa hyödyntäviä sähkökaapelipalveluita tietojen keräämiseen ja muihin tärkeisiin tehtäviin. Perinteisten yhteen käyttötarkoitukseen suunniteltujen yksiköiden lisäksi tarjoamme monikäyttöisiä lasku- ja sähkökaapeliyhdistelmiä. Yhdistelmäkaapeleiden käyttö on joustavaa ja se pienentää lähteen hiilijalanjälkeä.

Meillä on laaja kokemus vaativissa olosuhteissa työskentelemisestä ja suuri alihankkijaverkosto, joten voimme mukauttaa laitteemme sinun tarpeisiisi ja toimittaa sinulle tehokkaimman ratkaisun. Saat palvelumme sekä ulkopuolisena että in-house -palveluna, oman projektisi ja mieltymystesi mukaan.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus putkitetuille, maalla sijaitseville porausrei'ille tarkoitettujen palvelujen tarjoamisesta Australiassa ja Aasia-Tyynenmeren alueella. Toimimme tällä hetkellä seitsemässä maassa. Voimme auttaa öljylähteen valmistelussa, sen eheyden varmistamisessa, tuotannossa, toimenpiteissä ja käytöstä poistamisessa.

Olemme maailman johtava öljy- ja kaasualan palveluntarjoaja. Meillä on resursseja ja asiantuntemusta tehdä lähteestäsi mahdollisimman tuottava.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää putkitetuille porausrei'ille tarkoitetuista palveluistamme.