Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Merenkulun ja laivojen tarkastuspalvelut SGS:ltä – varmista, että kolmannen osapuolen alukset ovat turvallisia, tarkoitukseen sopivia ja täyttävät kaikki asianmukaiset määräykset.

Kun käytät kolmannen osapuolen aluksia, yrityksesi on kyettävä hallitsemaan turvallisuus-, laatu- ja ympäristöriskejä, olipa kysymyksessä rahtausyritys, kuljetusyritys tai terminaalivarasto. Yhdenmukaisuus tiukan lainsäädännön kanssa on niin ikään varmistettava. Tarjoamme erityisen laivantarkastuksen arviointijärjestelmän riskienhallinnan yksinkertaistamiseksi ja mahdollisesti käytettävien kolmannen osapuolen alusten määräystenmukaisuuden varmistamiseksi.

Miksi merenkulun ja laivojen tarkastuspalvelut kannattaa valita SGS:ltä?

Palvelumme avulla:

  • varmistat kaikkien kolmansien osapuolien alusten sopivuuden ja kelpoisuuden lastia koskeviin toimintoihin sekä satamassa että kuljetuksen aikana.
  • pystyt hallitsemaan kolmansien osapuolten aluksien turvallisuus- ja laaturiskejä järjestelmällisesti
  • ulkoistat monimutkaiset tarkastusasiat asiantuntijatiimille, johon kuuluu merikapteeneja, merenkulun asiantuntijoita, turvallisuusneuvonantajia ja muita erikoistuntijoita
  • saat yrityksen käytännön mukaisesti tehdyn arvioinnin
  • liität ammattimaisen merenkulun riskienhallinnan omaan laatujärjestelmääsi

Luotettuja merenkulun ja laivojen tarkastuspalveluja johtavalta yritykseltä

Tarjoamme käyttöösi laajan kokemuksemme lastin laatua ja määrää koskevissa alusten tarkastuksissa ympäri maailmaa. Merenkulun asiantuntijamme arvioivat valtuutettujen tarkastajien tekemät laivojen tarkastukset Chemical Distribution Instituten (CDI - kemiallisen jakelun instituutti) merenkulkusuunnitelman tai Kansainvälisen öljy-yhtiöiden merenkulun foorumin (OCIMF) laivojen tarkastusraporttiohjelman (SIRE) mukaisesti.

Tämän arvioinnin lisäksi kerätään asiaankuuluvia tietoja satamaviranomaisilta, rannikkovartiostolta, alusten onnettomuustilastoista, omistajan/aluksen profiileista ja muista lähteistä.

Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää siitä, miten merenkulun ja laivojen tarkastuspalvelut voivat hyödyttää yritystäsi.