Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n jätehuollon hallinta takaa, että jätteet analysoidaan ja pakataan sopivaan säilytyspaikkaan.

Ota yhteyttä jätehuollon asiantuntijoihimme jo tänään.

Ennen käsittelyä ja hävittämistä jätteitä on säilytettävä asianmukaisesti niiden koostumuksen mukaan. Jätteiden hallinnan asiantuntijoillamme on kokemusta kaikilta aloilta. He osaavat suunnitella tuotteillesi sopivan säilytysratkaisun. Meillä on ajantasaista tietoa kaikista ympäristöalan standardeista ja rajoituksista. Voit keskittyä ydintoimintaasi ja luottaa siihen, että jätteiden hallinta on osaavissa käsissä.

Ympäristöpalveluidemme toimipisteissä on säilytystilaa. Niillä on myös luvat vaarallisen jätteen käsittelyyn. Tarkistamme jätteiden koostumuksen, pakkaamme sen ja säilytämme sitä ennen kuljetusta, käsittelyä ja kierrätystä tai turvallista hävittämistä. Lopullinen käsittelypaikka valitaan jätteen koostumuksen perusteella. Asiakirjojen hallintajärjestelmä käyttää sähköisiä käyttöturvallisuustiedotteita tarkkaan raportointiin. Ne ovat myös todisteena siitä, että toiminnassasi noudatetaan ympäristö-, terveys-, ja turvallisuussäädöksiä.

Noudatamme työssämme kaikkia kansallisia ja kansainvälisiä määräyksiä. Autamme yritystäsi myös toimimaan kutakin teollisuuden alaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Myönnämme sertifikaatteja, jotka todistavat, että yrityksesi jätteet on tarkastettu ja niitä säilytetään ympäristöä säästävällä tavalla. Tämä tarkoittaa sitä, että osien kierrätys tai hävittäminen käy mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä ympäristöhallinnan asiantuntijoihimme jo tänään, niin voimme yhdessä luoda tarpeitasi vastaavan jätehuoltoratkaisun.