Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ota yhteyttä SGS:n kaivetun maan hallintaan erikoistuneisiin työryhmiin, kun tarvitset apua saastuneen maa-aineksen hävittämiseen turvallisesti ja lainmukaisesti. Ota yhteyttä jo tänään, niin saat tarvitsemaasi teknistä ja tieteellistä apua.

Konetöiden, purkamisen ja uusien kohteiden rakentamisen aikana kaivettua maata on hallittava ja maa-aines hävitettävä. Tehtävä voi olla hankala, sillä usein maa-aines on saastunutta aiemman teollisen käytön vuoksi.

Kaivetun maan hallintaan erikoistunut työryhmämme tarjoaa asiantuntija-apua.

Meiltä saat teknistä ja tieteellistä tukea. Otamme paikan päällä näytteitä, jotka perustuvat kaivauksen syvyyteen ja kokoon. Sertifioiduissa laboratorioissamme tehtyjen analyysien pohjalta kohde arvioidaan, jolloin voimme suositella parhaita mahdollisia tekniikoita maa-aineksen poistamiseen, määrittämiseen tai valorisoimiseen. Valorisaation ansiosta liika maa-aines voidaan poistaa mahdollisimman edullisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen.

Varmistamme, että kohde täyttää kaikki kaivetun maan turvallista hävittämistä koskevat määräykset ja tarjoamme hallinnollista apua vaadittavien asiakirjojen laatimiseen.

Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää räätälöidystä kaivettujen materiaalien hallintasuunnitelmasta.