Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Asiakkaat, kuluttajat ja osakkaat vaativat ympäristön suhteen yhä vastuullisempia tuotteita ja palveluja. He odottavat yrityksesi noudattavan ympäristövaatimuksia sekä osoittavan sitoutumisensa ympäristönsuojeluun yrityksen päivittäisessä liiketoiminnassa. Asiakkaat haluavat yhä useammin todisteita tästä sitoumuksesta ja BS 8555 -ohjeiden noudattaminen antaa yrityksellesi mahdollisuuden osoittaa sitoutumisensa ympäristön suojelemiseen.

BS 8555 on tehoas tapa hajauttaa yleisen ympäristöhallintajärjestelmän käyttöönottoon liittyvät kustannukset. Entistä paremman lakien noudattamisen lisäksi, useat asiakkaat ovat kertoneet työntekijöiden moraalin nousseen ympäristöön liittyvän tietoisuuden kasvamisen myötä. SGS:n ympäristönhallintajärjestelmän (EMS) auditointi tarjoaa tällaisen tunnustuksen sekä riippumattoman varmennuksen yrityksesi toiminnasta sekä on myös askel lähemmäksi ISO 14001 ja/tai EMAS-sertifiointia.

SGS:n maailmanlaajuisella, pätevistä johtavista tarkastajista koostuvalla tiimillä on ympäristöön ja lainsäädäntöön liittyvät sekä tekniset tiedot perusteellisten ja ammattitaitoisten EMS-käyttöönotto-ohjeiden laatimiseksi, jotka auttavat yritystäsi saavuttamaan ympäristöön liittyvät tavoitteet.

BS 8555 koostuu kuudesta pääasiallisesta vaiheesta, joista jokainen on puolestaan jaettu erilaisiin avainvaiheisiin. Jos valitset BS8555-sertifioinnin, organisaatiosi työskentelee jokaisen vaiheen määriteltyjen kriteereiden täyttämiseksi, jotka puolestaan muodostavat pohjan kyseisen vaiheen tarkastukselle. Huolimatta siitä, että kaikki kuusi vaihetta on suoritettava vastaavassa järjestyksessä, yksi vaihe kerrallaan tai useampi vaihe yhdessä voidaan arvioida. Kuudennen vaiheen suorittaminen johtaa tunnustetun ympäristöstandardin (ISO 14001 ja/tai EMAS) mukaiseen vastaavaan rekisteröintiin. BS8555 kuudes vaihe sisältää seuraavaa:

  1. Takarajan laadinta
  2. Yhdenmukaisuuden tunnistaminen ja varmistaminen lakisääteisten vaatimusten sekä muiden vaatimusten kanssa
  3. Tavoitteiden, päämäärien ja ohjelmien kehittäminen
  4. EMS-järjestelmän käyttöönotto ja noudattaminen
  5. Tarkastaminen, auditointi ja johdon arviointi
  6. Ympäristönhallintajärjestelmän hyväksyntä

Erittäin pätevät SGS:n tarkastajat eivät tee auditoinneista yksinkertaista tarkastuslistojen täyttämistä ja dokumentointijärjestelmän arviointia. Tarkastajamme on koulutettu kaikkialla maailmassa tunnustetun SGS way -periaatteen mukaan, joten tarkastajamme kuuntelevat sinua, mutta ovat samalla aina myös puolueettomia ja eettisiä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja siitä miten voit pienentää yrityksesi ympäristöjalanjälkeä ottamalla BS8555-standardin käyttöön yhdessä SGS:n kanssa.