Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Organisaatiot pyrkivät usein tehostamaan toimintaansa. Kuluttajat puolestaan odottavat korkealaatuista ja johdonmukaista palvelua.

Organisaatiot eivät aina pysty pitämään arvolupauksiaan, koska lupausten johdonmukaiseen lunastamiseen vaadittuja järjestelmiä ei ole tai ne ovat puutteellisia. SGS:n räätälöityjen ja toisen osapuolen auditointiratkaisujen avulla voit varmistaa, että organisaatiosi ja sen kumppanit noudattavat jatkuvasti korkeimpia laatustandardeja. Voit parantaa yrityksesi tuotteiden ja palvelujen toimitusta sekä tuotemerkin imagoa ja yrityksesi kilpailuetua.

Osoita yrityksesi sitoutuneisuus asiakaspalveluun

Suorittamiemme räätälöityjen ja toisen osapuolen auditointien avulla voit ottaa käyttöön ja valvoa yrityksesi liiketoimintastrategiassa määritettyjä suorituskykykriteerejä. Tämä auttaa suojelemaan tuotemerkin mainetta ja hyödyntämään organisaation mahdollisuuksia jatkuvaan kehitykseen, muun muassa sisäiseen kustannusten hallintaan. SGS voi vahvistaa organisaatiosi ja sen kumppaneiden saavuttamat suorituskykytasot ja auttaa määrittämään vahvat puitteet tulossuuntautuneelle suorituskyvyn hallinnalle.

Alihankkijoiden arvioinnit

Valvomalla sitä, että alihankkijat noudattavat määrittämiäsi vaatimuksia, autamme yritystäsi varmistamaan, että tuotteet vastaavat laatustandardeja ja -vaatimuksia, sekä säilyttämään brändisi arvon ja yrityksesi arvot koko toimitusketjussa.

Menettelyohjeiden mukainen auditointi

Valvomalla sitä, että koko verkosto noudattaa menettelyohjeissa määrittämiäsi arvoja ja käytäntöjä, voimme auttaa sinua varmistamaan, että yrityksesi brändiä suojellaan ja että käytännöt pysyvät samoina koko verkostossa. Meillä on kokemusta laaja-alaisten ja vaativien kansainvälisten hankkeiden menestyksekkäästä suorittamisesta. Toimimme kaikkialla maailmassa, työntekijämme tuntevat paikallisten markkinoiden kielet ja kulttuurit, ja toimintamme on kaikkialla yhdenmukaista, luotettavaa sekä tehokasta.

Suojele yrityksesi brändiä ja paranna tehokkuutta SGS:n räätälöidyillä auditointiratkaisuilla.