Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten arviointi auttaa, kun haluat osallistua paikalliseen kehitykseen ja minimoida ympäristövaikutukset. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme lisää.

Maailman johtavana tarkastusten tekijänä suojelemme ympäristöä ennakoivasti tarjoamalla laajan valikoiman testejä, jotka varmistavat tuotteiden ja palveluiden ympäristöystävällisyyden. Kannustamme yrityksiä myös tekemään ympäristönhallintasuunnitelmista kiinteän osan niiden normaalia toimintaa.

Tarjoamiemme ympäristövaikutusten sekä ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten arviointipalvelujen avulla voidaan määrittää, kuinka toimintasi vaikuttaa paikalliseen yhteisöön ja ympäristöön.

Uudenaikaisten laboratorio- ja tarkkailulaitteistojemme avulla voimme arvioida, kuinka ympäristöystävällistä yrityksesi toiminta on. Valtuutetuilla ja kokeneilla teknikoillamme on innovatiivisia ratkaisuja kaikkiin yrityksesi kohtaamiin ongelmiin. Tarjoamme apua ja neuvoja ympäristömääräysten noudattamiseen ja ympäristövaikutusten pienentämiseen.

Teettämällä ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten arvioinnin voit osoittaa, että haluat toimintasi vaikuttavan myönteisesti paikalliseen ympäristöön ja yhteisöön.

Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä valtuutettuun ympäristön arvioinnin työryhmäämme jo tänään.