Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n avulla voit täyttää EU:n päästökauppajärjestelmän velvollisuudet ilmailualalla. Lue lisää erityisesti ilmailualalle suunnitelluista verifiointipalveluistamme.

Ilmailuala kuuluu EU:n päästökauppajärjestelmän (ETS) piiriin vuodesta 2012 lähtien. Jos toimintasi kattaa lennot Euroopasta, Eurooppaan tai Euroopan sisällä, yrityksesi on täytettävä määrätyn EU:n jäsenvaltion lakisääteiset vaatimukset.

Määräysten noudattamiseksi on käytettävä hyväksyttyä menetelmää tonni- ja kilometritietojen sekä hiilidioksidipäästöjen tarkkailemisessa ja toimitettava verifioitu raportti.

Ilmaisia päästöoikeuksia voidaan myöntää, mutta vain silloin, kun asianmukaiset perustason tiedot on toimitettu. Määräysten noudattamatta jättäminen voi käydä kalliiksi, sillä jokainen hiilidioksiditonni, joka ylittää ilmaiset päästöoikeudet, on ostettava erikseen.

SGS on maailmanlaajuisesti tunnustettu johtaja kasvihuonekaasupäästöjen verifioinnissa. Toimimme sadoissa kasvihuonekaasupäästöjen pienentämiseen tähtäävissä projekteissa ja inventaarioissa joka vuosi. EU:n alueella meillä on yli 450 kohdetta. Kokemuksemme ansiosta voimme auttaa yritystäsi tonni- ja kilometritietojen sekä hiilidioksidipäästöjen raportoinnissa ainutlaatuisella tavalla.

Meillä on kokemusta yhteistyöstä myös ilmailualan toimijoiden kanssa. Olemme kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) jäseniä. Olemme ottaneet aktiivisesti osaa työryhmiin, jotka edistivät ilmailualan lisäämistä EU:n päästökauppajärjestelmän piiriin EU:n komissiossa. Toimimme myös eurooppalaisten akkreditointielinten yhteistyöjärjestössä (EA) ja kansainvälisessä päästökauppajärjestössä (IETA).

Tarjoamme jaetun verifiointipalvelun, jossa määräystenmukaisuus arvioidaan yhtenä vuonna ja lopulliset tiedot verifioidaan sitä seuraavana vuonna, ennen raportoinnin määräaikoja. Tämän lähestymistavan ansiosta voit tarkistaa sisäisten järjestelmien toimivuuden ja saat varoituksen osa-alueista, joilla on korjattavaa. Tietojen avulla voit puuttua kapasiteettiongelmiin ja minimoida riskin ilmaisten päästökiintiöiden myöntämättä jättämisestä.

Käytössämme on yli 200 kokenutta kasvihuonekaasupäästöjen arvioijaa, joten voimme muodostaa tarpeitasi vastaavan verifiointiryhmän, joka koostuu paikallisista arvioijista ympäri maailmaa. Siten voimme tarjota parasta mahdollista palvelua ja pienentää matkakuluja.

Ota yhteyttä verifiointitiimeihimme, niin kerromme lisää ilmailualan EU ETS -verifioinnista.