Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

EU:n päästökauppajärjestelmän (EU ETS) noudattaminen on helppoa SGS:n ilmastonmuutospalveluiden avulla. Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin annamme lisätietoja.

EU:n päästökauppajärjestelmä (EU ETS) edellyttää, että vuosittain raportoidaan kasvihuonekaasupäästöistä ja muista lainsäädännön noudattamiseen liittyvistä asioista.

Työryhmämme tarjoavat täydellisen palvelun ja kahden tason verifiointia. Perustason verifiointi ja vuosittainen verifiointi takaavat määräystenmukaisen toiminnan. Tarkastamme asiakirjat vuoden viimeisellä kahdella neljänneksellä arvioidaksemme toiminnan määräystenmukaisuuden. Siten saat etumatkaan raportointiin.  

Tarkastelemme hyväksyttyä valvontasuunnitelmaa ja raportointiohjeita, jotta ne ovat mahdollisimman tehokkaita ja kattavat kaikki nykyiset vaatimukset. Voimme myös tunnistaa parannusmahdollisuudet ja arvioida olennaiset tiedot, jotta ne ovat valmiita verifiointiin seuraavalla vuosineljänneksellä.

Jaetun verifiointiprosessin ansiosta voit tarkastella sisäisiä järjestelmiä varhaisessa vaiheessa ja saat huomautuksen parannettavista kohteista aikaisin. Sen ansiosta voit myös toimittaa raportit ajallaan. Väliaikatiedot auttavat markkinoihin liittyvien päätösten tekemisessä ja antavat aikaa ratkaista ilmenneet ongelmat viranomaisten kanssa.

Toimintamme on valtuutettu asianmukaisesti. Tarjoamme luotettavia ja tarkkoja verifiointipalveluita maailmanlaajuisesti. Toimistojamme on ympäri Eurooppa ja henkilökunnallamme on EU ETS -pätevyys. Voit olla varma siitä, että paikallinen työryhmä tuntee paikallisen lainsäädännön ja raportointivaatimukset perinpohjaisesti.

Ota yhteyttä työryhmäämme jo tänään ja kevennä EU:n päästökauppajärjestelmän määräysten noudattamisesta aiheutuvaa taakkaa.