Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

TickIT-ohjelma on ISO 9000 -hallintajärjestelmien sertifiointi ohjelmistotuottajille ja palveluntarjoajille. Se on tarkoitettu organisaatioille, joiden ensisijainen liiketoiminta koostuu ohjelmistuotteiden kehittämisestä ja jakelusta, tietokonekeskusten ylläpitämisestä tai tietopalvelujen tarjoamisesta. Ohjelma tarjoaa parhaita käytäntöjä suunnitteluun, kehittämiseen ja tukeen ohjelmistokehityksen koko elinkaaren ajalle. SGS on luotettu ohjelmistojen laadunvarmistuksen sertifiointiyritys, joka suorittaa myös TickIT-sertifiointeja.

TickIT-hallintajärjestelmän avulla yritys voi optimoida ohjelmistojen kehitys- ja tukitoiminnot vähentämällä häiriöitä, myöhästyneitä toimituksia ja odottamattoman korkeita ylläpitokustannuksia. Riippumattomat kolmannen osapuolen TickIt-auditoijat tarjoavat käytännön keinoja toiminnan jatkuvaan parantamiseen samalla, kun yritys voi osoittaa sitoutumisensa korkealaatuisten ohjelmistotuotteiden toimittamiseen.

SGS on luotettu kolmannen osapuolen auditointi- ja sertifiointipalvelujen tarjoaja. Laadunhallintajärjestelmän sertifiointi TickIT-vaatimusten mukaisesti tuo ohjelmistotuotteiden ja -palvelujen tarjoajalle seuraavia etuja:

  • järjestelmän häiriöiden ja käyttökatkojen riskin vähentäminen
  • tuotteen tai palvelujen tehokkuuden parantaminen
  • asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen tuotteen elinkaaren jokaisessa vaiheessa 
  • jatkuvan parantamisen edistäminen, joka parantaa tuotteiden laatua ja toistettavuutta  
  • puitteiden kehittäminen aikataulu-, kustannus- ja testausnäkökohtien valvontaan.

TickIT-auditoinnin suorittavat SGS:n ohjelmistoasiantuntijat, joilla on rekisteröidyn TickIT-auditoijan tai johtavan TickIT-auditoijan koulutus. Heidän kokemuksensa ohjelmistoalalta takaa, että he ymmärtävät yrityksesi liiketoiminnan, ja että saat mahdollisimman tehokkaan ja ammattitaitoisen palvelun. Kun auditointi on valmis, saat selkeän kuvan toiminnan vahvuuksista ja alueista, joilla tehdyt muutokset voivat lisätä asiakastyytyväisyyttä ja parantaa yrityksen tulosta.

Kun hankit TickIT-sertifioinnin SGS:ltä, hyödyt maailmanlaajuisesti arvostetun auditointi- ja sertifiointiyrityksen kokemuksesta. Saat lisätietoja TickIT-sertifiointiprosessista ottamalla yhteyttä meihin.