Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Koulutuksen tarkoituksena on tutustuttaa osallistujat Yhdysvaltain Customs Trade Partnership Against Terrorism -ohjelmaan (CTPAT, tullin ja kaupan alan terrorisminvastainen kumppanuusohjelma), sen historiaan ja etuihin, joita se tuo kansainvälistä kauppaa käyville organisaatioille.

CTPAT-koulutuksessa on kolme osaa:

  • CTPAT-tietoisuuskoulutus: Tietoja CTPAT-ohjelmasta, sertifiointivaatimusten kuvaus (viite: SGS:n CTPAT-auditointien tarkastuslista) ja toimipaikan järjestelmien tarkistus
  • CTPAT-auditointivaatimusten koulutuksen (dokumentointi ja laitteistovaatimukset) sisältö: menettelyjen turvallisuus, henkilöstön turvallisuus, koulutusten ja tietoisuuskoulutuksen vaatimukset, asiakirjojen ja rekisterien hallinta sekä toimipaikan laitteiston koulutus
  • CTPAT-puuteanalyysin arviointi: asiakirjojen ja rekisterien tarkistus, vastuuhenkilöiden haastattelu, löydösten esittely ja yhteenveto.

Kaikkien osien yhteydessä käydään läpi CTPAT-koulutuksen aiheeseen liittyvät osat ja tutustutaan organisaation turvallisuusprosesseihin, korjaustoimenpiteiden tunnistamiseen sekä ongelma-alueiden kehityssuunnitelmien laatimiseen.

Palvelumme kattaa myös asiakkaan CTPAT-kelpoisuuden ja asiakkaiden kaupallisten prosessien säännölliset auditointiaikataulut. Lisäksi voimme arvioida sillä hetkellä tai mahdollisesti tulevaisuudessa yhteistyössä olevien ulkopuolisien alihankkijoiden, valmistajien, huolitsijoiden ja muiden palveluntarjoajien turvallisuusjärjestelmien ja toimintatapojen kelpoisuuden. Näiden tietojen avulla voit arvioida asiakkaan turvallisuusvaatimukset tarkasti koko toimitusketjun riskiarvion perusteella.

Koulutus toimii johdantokurssina kaikille CTPAT-ohjelman kehityksessä, käyttöönotossa ja hallinnassa työskenteleville.

Koulutus koostuu luennoista ja työpajoista.

Ota yhteyttä SGS:ään jo tänään ja pyydä lisätietoja SGS:n CTPAT-koulutuksen eduista.