Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Organisaation, toimitusketjujen ja tietojen turvaamisen hallinta on ensisjaisen tärkeää jatkuvuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Tehokas turvallisuuden hallinta varmistaa, että laatua, turvallisuutta ja tuotteen tai palvelun eheyttä ylläpidetään esimerkiksi ISO 27001- ja ISO 28000 -standardien mukaisesti.

Toimitusketjun turvallisuus ei tarkoita ainoastaan turvallista kuljetusta ja vaarojen välttämistä, vaan myös varmuutta siitä, että tavaroihin ei ole kajottu ja että niiden turvallisuudesta on huolehdittu. Transported Asset Protection Association (TAPA) -ohjelman ja tullin ja kaupan alan terrorisminvastaisen kumppanuusohjelman (CTPAT) noudattaminen voi tuoda valmistajat, rahtiyritykset, lainvalvontaviranomaiset ja muut sidosryhmät suojaamaan tuotteiden eheyttä, ja vähentää hävikkiä kansainvälisissä toimitusketjuissa.

Turvallisuuden hallinnan asiantuntijamme auttavat yritystäsi löytämään riskit ja rikollisuuden syyt, ja suunnittelevat kanssasi tehokkaat ehkäisy- ja turvallisuusjärjestelyt. SGS:n koulutusten, arviointien, auditointien ja sertifiointien avulla yrityksesi saa tarvitsemansa varmuuden toimintansa ja omaisuutensa turvallisuudesta. Maailmanlaajuinen toimintamme takaa, että voimme auttaa yritystäsi kaikkialla maailmassa, ja asiantuntemuksemme kattaa kaikki alat. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää turvallisuuden hallinnasta.