Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kun olet aikeissa sijoittaa uuteen toimipaikkaan, voit tunnistaa kiinteistöön liittyvät ympäristövastuut SGS:n taustaselvityksellä. Saat lisätietoa ottamalla yhteyttä ympäristön arvioinnin asiantuntijoihimme jo tänään.

Ennen kuin sijoitat saastuneeseen toimipisteeseen tai teollisuuskiinteistöön, joka voi olla saastunut, kannattaa tilata SGS:n ympäristötaustaselvitys. Ympäristöarvion avulla voit ottaa huomion toimipaikan tuomat vastuut määrittäessäsi kohteen arvoa. Ympäristötaustaselvitys auttaa hahmottamaan toimipaikan saastetilanteen. Autamme myös selvittämään toimipaikan puhdistamiseen liittyvät vastuuasiat. Ehdotamme myös toimipaikan vaatimia korjaustoimenpiteitä ja arvioimme toiminnan vaikutukset, jotka voisivat johtaa lakitoimenpiteisiin, esimerkiksi seuraukset liikekiinteistöjen kaupalle.

Ympäristötaustaselvityksen sisältö:

  • 1. vaihe: toimipaikan ympäristötarkastukset
  • 2. vaihe: kartoitustutkimus
  • Havaittujen ympäristö-, terveys-, ja turvallisuusongelmien kartoittaminen
  • Rakennusten ulko- ja sisätarkastukset
  • Omistajien, asukkaiden ja viranomaisten haastattelut
  • Näytteenotto ja laboratorioanalyysit
  • Maaperän ja pohjaveden tutkimukset

Maailmanlaajuinen osaava ja kokenut verkostomme on yrityksesi tukena. Olemme taloudellisesti riippumaton organisaatio, joten tarjoamamme palvelu on taatusti riippumatonta ja puolueetonta.

Tunnemme ympäristölainsäädännön läpikotaisin ja kokemuksemme ympäristötarkastusten, sertifioinnin, näytteenottojen ja analysoinnin alalta on laaja. Tarjoamme innovatiivisia puhdistusratkaisuja ja varmistamme, että toimintaasi käsitellään hienovaraisesti ja luottamuksellisesti.

Saat lisätietoa ottamalla yhteyttä ympäristön arvioinnin asiantuntijoihimme jo tänään.