Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Voit muuttaa tyytymättömät asiakkaat positiivisiksi liiketoimintamahdollisuuksiksi tehokkaalla asiakasvalitusten hallinnalla. Tyytyväiset asiakkaat ovat parasta mainosta.

Tyytymättömät asiakkaat kertovat kokemuksistaan ystävilleen ja kollegoilleen. Tästä on haittaa yrityksesi maineelle, vaikket välttämättä kuule ongelmista. ISO 10002 -standardin mukaisen valitusten hallintaprosessin käyttöönotto auttaa sinua muuttamaan tyytymättömät asiakkaat tyytyväisiksi ja käyttämään saatua palautetta tulevien asiakkaiden kokemusten parantamiseen.

Asiakaspalveluprosessien on tehtävä palautteen antamisesta helppoa ja edistettävä ongelmien ratkaisemista. Valitusten hallinta ei tarkoita valitusten määrän vähentämistä, vaan niistä saatujen tietojen keräämistä ja niiden käyttämistä toiminnan kehittämiseen.

Älykäs valitusten hallinta auttaa yritystäsi parantamaan asiakaspalvelustandardeja ja tarjoamaan tehokkaan valitusten käsittelyjärjestelmän, joka antaa yritykselle etua kilpailijoihin nähden. Kun SGS suorittaa laadunhallinnan ja asiakastyytyväisyyden ISO 10002 -standardin mukaisen auditoinnin, tämä osoittaa, että organisaatiosi välittää asiakaspalautteesta, ja vastaanottaa, hallinnoi ja ratkaisee asiakasvalitukset tehokkaalla tavalla.

ISO 10002 -standardin mukainen sertifiointi tuottaa organisaatiollesi laadukkaan ja luotettavan valitusten hallinnan järjestelmän, jossa on muun muassa seuraavat ominaisuudet:

  • näkyvyys
  • saatavuus
  • reagointi
  • objektiivisuus
  • luottamuksellisuus
  • asiakassuuntautunut lähestymistapa
  • vastuullisuus
  • jatkuva kehitys.

Voimme joko suorittaa yrityksesi hallintajärjestelmän puuteanalyysin ISO 10002 -standardin vaatimusten mukaisesti tai ohjata yrityksesi koko sertifiointiprosessin läpi.

ISO 10002 -peruskoulutuksemme on suunniteltu tarjoamaan kaikentyyppisille organisaatioille perustiedot ISO 10002 -standardin vaatimuksista. Pyydä lisätietoja paikalliselta SGS:n edustajalta.

Tekemällä yhteistyötä SGS:n kanssa voit parantaa asiakaspalvelustandardeja ja valitusten hallintaa ISO 10002 -standardin käyttöönotolla.