Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Öljy- ja kaasuteollisuuden toimitusketjun osana toimivien organisaatioiden on noudatettava laadunhallintajärjestelmien ISO/TS 29001 -standardia. Alalla, jolla turvallisuus on kriittisen tärkeää, ISO/TS 29001 -sertifioinnilla suoritettu tuotteiden ja palvelujen laadun riippumaton verifiointi osoittaa sekä asiakkaille että sidosryhmille, että olet sitoutunut laatuun.

ISO/TS 29001 -standardi on kansainvälisesti tunnustetun laadunhallintajärjestelmien ISO 9001 -standardin laajennus. Siinä on lisävaatimuksia, joissa painotetaan vikojen ehkäisyä ja palveluntarjoajia koskevan vaihtelun ja jätemäärän vähentämistä. ISO/TS 29001 -standardi laadittiin osana ISO:n ja kansainvälisen öljy- ja kaasuteollisuuden kumppanuutta.

SGS:n öljy- ja kaasuteollisuuden asiantuntijat voivat auttaa organisaatiotasi hakemaan ISO/TS 29001 -sertifiointia. Voimme suorittaa organisaatiosi ensimmäisen standardin mukaisen auditoinnin, tai jos organisaatiolla on jo ISO 9001 -sertifiointi, voimme järjestää tarvittavat auditoinnit laadunhallintasertifioinnin päivittämistä varten.

ISO/TS 29001 -standardin käyttöönotto SGS:n kanssa osoittaa organisaatiosi sitoutuvan laatuun. Se kattaa organisaation järjestelmät ja prosessit sekä osoittaa, että välität henkilöstöstäsi ja ympäristösi ihmisistä.

ISO/TS 29001 -sertifioinnin myötä organisaatiolle voidaan samalla myöntää ISO 9001 -sertifiointi.

Pyydä SGS suorittamaan laadunhallintajärjestelmäsi riippumaton arviointi ISO/TS 29001 -standardin mukaisesti.