Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n melumittauspalveluiden avulla voit parantaa toimipaikkasi terveellisyyttä ja turvallisuutta.

Autamme alueen melusäädösten noudattamisessa yrityksellesi räätälöityjen ratkaisujen avulla. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään.

Teollisista prosesseista ja koneista syntyvä melu voi vahingoittaa työntekijöiden kuuloa ja johtaa valituksiin paikallisilta yhteisöiltä ja viranomaisilta. Akkreditoidut asiantuntijamme tarjoavat meluvaikutusten arviointia ja neuvoja melupäästöjen vähentämiseen ja hallintaan uusimpien tekniikoiden avulla.

Melumittausasiantuntijamme on valtuutettu suorittamaan ulkona sijaitsevien laitteiden melupäästöjen mittauksia (direktiivi EY/2000/14). Mittaamme melua työpaikoilla sekä lento- ja kuljetusreiteillä määrittääksemme ongelma-alueet.

Melumittauspalveluihimme kuuluvat:

  • tehdasarvioinnit
  • yksittäisten tuotteiden tarkastukset ja sertifioinnit
  • laboratoriotestauspalvelut
  • melutasojen laatusertifioinnit ja CE-merkinnät, jotka kertovat terveys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojelulainsäädännön noudattamisesta
  • tekninen tuki ja dokumentointi  
  • hallinnan sertifiointi

Melumittaukset esitetään värikoodattuina kolmiulotteisina malleina, joista melulähteet käyvät ilmi selvästi. Jos melupäästötasot ylittävät teollisuudenalaa koskevat rajat, asiantuntijamme pystyvät löytämään syyn tähän ja suunnittelemaan sopivat korjaustoimenpiteet.

Yksityiskohtainen dokumentointimme antaa neuvoja ja innovatiivisia ideoita melupäästöjen vähentämiseen. Hallintasuunnitelma takaa melua koskevien määräysten jatkuvan noudattamisen. Ota yhteyttä melumittauksen asiantuntijoihimme jo tänään, niin annamme lisätietoja.