Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS kartoittaa pohjaveden esiintymisen keräämällä kenttähavaintoja useiden eri akviferin pumppaus- ja jäljitystestien avulla. Anna hydrogeologian asiantuntijoidemme tarjota selkeät ohjeet siitä, miten vesivarasi voidaan optimoida.

Jotta voit suojella vesivaroja ja varmistaa niiden säilymisen myös jatkossa, tarvitset kaikki mahdolliset tiedot vesivarojen nykytilanteesta, varastointikapasiteetista ja vedenpoistojärjestelmistä. Testivalikoimamme ansiosta voit tarkkailla virtauksia ja lähteitä, mitata varastointikapasiteetin ja suunnitella vedenpoistojärjestelmiä.

Näin voit optimoida kaivojen paikat ja arvioida, riittävätkö vesivarat suunnitelmiesi mukaan. Pumppauskokeilla keräämme tietoa akviferin paikallisesta vedenläpäisevyydestä. Jäljitystestien avulla saadaan tietoa maaperän huokoisuudesta ja nesteiden leviämisestä siihen. Kaivojen Slug-testauksella voidaan nopeasti määrittää kaivon ympäristön ominaisuudet.

Täsmälliset ja virheettömät tiedot ovat avain projektisi onnistumiseen. Mallinnamme pohjaveden uusimpia tekniikoita hyväksi käyttäen. Näin pystymme kartoittamaan vesivarojen ja niiden muodostumisalueen suuruuden sekä virtauksen laadun ja syvyyden. Akviferin luokittelun asiantuntijamme analysoivat tulokset. Raportteja voidaan käyttää kaava- ja vedenottolupia haettaessa.

Vesi on yksi arvokkaimmista hyödykkeistämme. Ota meihin yhteyttä jo tänään ja maksimoi vesivarasi.