Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS on erikoistunut kairauspalveluihin, joten tarjoamme käyttöösi uusimmat laitteet ja tekniikat.

Teknisen asiantuntijuutemme ja ympäristömääräyksien tuntemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että kairausratkaisu on turvallinen.

Jokainen kairaushanke vaikuttaa ympäristöön omalla tavallaan, joten arviomme hankkeesi ja laadimme tavoitteitasi tukevan räätälöidyn lähestymistavan. Voimme auttaa yritystäsi sekä pienissä että suurissa kairausprojekteissa, niin näytteenotossa maaperästä kuin tuuliturbiinien pystyttämisessä merenpohjaan. Työryhmämme takaa projektisi menestyksen, turvalliset ja terveelliset olosuhteet sekä pienemmän ympäristövaikutuksen.

Työryhmämme tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman monialaisia ja laadukkaita kairauspalveluita ja olosuhteisiin sopivat viimeisimmät tekniikat. Laitteiden avulla voidaan toimia myös ympäristöissä, joissa on rajoituksia (kaivoissa), ja tutkia suuria alueita (merenpohjat). Valitsemme parhaat menetelmät, laitteet ja asiantuntijat toimipaikkasi ja tavoitteidesi mukaan. Käytössäsi on erittäin kokenut työryhmämme. Työt hoituvat paitsi tehokkaasti ja taloudellisesti, myös turvallisesti ja nopeasti.

Kairaustyöryhmämme ovat korkeasti koulutettuja ja noudattavat uusimpia alakohtaisia ympäristömääräyksiä ja -lakeja. Koska me pysyttelemme ajan tasalla lainsäädännöstä, yrityksesi ja työryhmäsi säästää vaivaa. Varmistaaksemme, että ajantasaisia terveys- ja turvallisuusmääräyksiä noudatetaan, käytössämme on haittoja ehkäisevä järjestelmä. Tekninen henkilökuntamme osallistuu myös säännöllisesti terveys- ja turvallisuuskoulutukseen.

Olemme kairauksen edelläkävijöitä ja määrittelemme erinomaisten kairauspalveluiden standardit. Olemme huolehtineet menestyksekkäästi tuhansista kairaushankkeista ja selvinneet monimutkaisista haasteista innovatiivisia ratkaisuja kehittämällä.

Kairauspalveluihimme kuuluvat:

  • kairausreikien vakauttaminen
  • jätteenpoisto
  • tarkkailukaivojen asentaminen pohjaveden laadun mittaamiseksi tilanteissa, joissa saastumista epäillään
  • saastunutta vettä pumppaavien ja käsittelevien kaivojen asentaminen
  • näytteiden otto vedestä, maaperästä ja kaasusta analysointia varten
  • pumpputestit
  • moniporttikaivojen asentaminen, jotta pohjavedestä voidaan ottaa näytteitä tasaisin väliajoin tutkimuksia ja puhdistusjärjestelmiä varten
  • kaivojen käytöstäpoistaminen ja sulkeminen

Takaa projektisi menestyksen kannalta oikea lähestymistapa ottamalla yhteyttä SGS:n ympäristötyöryhmään jo tänään.